Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Pārsteidzošā Japānas futbola izlase nepagarinās līgumu ar galveno treneri

Pārsteidzoši labu sniegumu Pasaules kausa izcīņā demonstrējusī Japānas futbola izlase neturpinās sadarbību ar galveno treneri Akiru Nišino.

Par šādu lēmumu ceturtdien paziņojusi Japānas Futbola asociācija (JFA), kas izlēmusi nepagarināt līgumu ar 63 gadus veco speciālistu.

"Mēs nerunāsim ar Nišino par jauna līguma noslēgšanu, līdz ar to viņa laiks pie Japānas izlases stūres ir noslēdzies," teica asociācijas prezidents Kozo Tašima.

Japānas izlase gan Krievijā notiekošajā Pasaules kausā demonstrēja negaidīti labu sniegumu. Vēl aprīlī no komandas galvenā trenera amata tika atbrīvots bosnietis Vahids Halilhodzičs, jo vienībai pārbaudes mačos bija pārāk slikti rezultāti. Viņa vietā stājās JFA tehniskais direktors Nišino, bet valstsvienība pie pirmās uzvaras šajā kalendārajā gadā tika tikai pēdējā pārbaudes spēlē pirms Pasaules kausa.

Tiesa, finālturnīrā Japānai klājās labāk, jo tā ar 2:1 uzvarēja Kolumbiju, cīnījās 2:2 ar Senegālu un ar 0:1 zaudēja Polijai. Tā sasniedza astotdaļfinālu, kurā spraigā cīņā ar 2:3 piekāpās Beļģijai, zaudējumu nesošos vārtus ielaižot vien pamatlaika pēdējās sekundēs.

Japānas mediji tikmēr ziņo, ka ir uzsāktas sarunas ar bijušo Vācijas izlases treneri Jirgenu Klinsmanu, kuram JFA būtu gatava piedāvāt gada algu divu miljonu eiro apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi