Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Pret sīkstu aizsardzību

Chelsea titula aizstāvēšanu sāk ar uzvaru pār Zenit.

Par vienas bumbas tiesu pārāki, sagrāve Barselonā un klupiens Šveicē. Ar atšķirīgām sekmēm UEFA Čempionu līgas grupu turnīru iesāka futbola grandi. Trešdienas vakarā spēlēja A, B, C un D grupas komandas.

Pašreizējie titula īpašnieki Londonas Chelsea mājas spēlē līdz 69. minūtei meklēja Krievijas čempionu Sanktpēterburgas Zenit vārtu atslēgu. Vienīgo precīzo sitienu ar galvu izdarīja Romelu Lukaku. Pēc spēles Lukaku sacīja, ka esot pieradis spēlēt pret pieciem aizsargiem, un uzteica komandas partneri Azpilikvetu par lielisko piespēli.

Zenit treneris Sergejs Semaks norādīja, ka spēles iznākums ir taisnīgs. "Pirmajā puslaikā spēlējām labi, otrajā pretiniekiem atļāvām pārāk daudz. Chelsea bija labāka komanda un uzvarēja pelnīti, taču kopumā aizvadījām labu spēli."

Vācijas čempionvienība Minhenes Bayern izbraukumā pārliecinoši ar 3:0 pārspēja Barcelona. Pirmās vijoles partiju atkal nospēlēja snaiperis Roberts Levandovskis, kura rēķinā divi vārtu guvumi. Abos gadījumos bumba veiksmīgi atlēca pie Levandovska, kurš bija īstajā laikā pareizajā vietā. "Mēs kontrolējām spēles ritējumu un pierādījām, ka esam ieradušies pēc trim punktiem," uz likumsakarīgu iznākumu norādīja Levandovskis. Pretējs noskaņojums pēc mača bija Barcelona kapteinim Žerāram Pikē: "Tas ir smags zaudējums, jo spēlējām mājās. Par spīti mūsu jauno spēlētāju vecumam, spējām palikt cīņā." Pirms gada Lisabonā Bayern sagrāva Barcelona komandu ar 8:2.

Rupja kļūda bija par iemeslu Mančestras United zaudējumam Bernē Young Boys ar 1:2. Kompensācijas laika beigās Džesijs Lingards pārāk vāji atspēlēja bumbu vārtsargam un Šveices kluba spēlētājs Džordans Sjebačē izmantoja iespēju gūt uzvaras vārtus. Jāņem gan vērā, ka jau spēles 35. minūtē Mančestras komanda palika mazākumā, jo no laukuma tika noraidīts aizsargs Ārons Vanbisaka. Pirms tam Krištianu Ronaldu bija guvis vienīgos United vārtus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi