Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Rakels piedalās Reading uzvaras vārtu guvumā Championship mačā

Latvijas izlases futbolists Deniss Rakels, laukumā dodoties uz maiņu, otrdien palīdzēja viņa pārstāvētajai Reading komandai izcīnīt uzvaru Anglijas pēc spēka otrās līgas jeb_ Championship _turnīra spēlē.

Reading savā laukumā ar 1:0 (0:0) pieveica Roteremas United.

Rakels laukumā devās mača 65.minūtē un sev atvēlētajā laikā bija gana aktīvs. Jau uzreiz pēc uznākšanas laukumā Latvijas futbolists bija viens no galvenajiem faktoriem, kāpēc Reading 66.minūtē guva uzvaras vārtus. Rakels veica piespēli soda laukumā, kā rezultātā Hals Robsons-Kanu pēcāk raidīja bumbu pretinieku vārtos.

Turpinājumā Rakels izcēlās ar vēl vairākām aktīvām darbībām, pāris reižu nonākot aizmugures stāvoklī, taču 84.minūtē viņš bija ļoti tuvu savam pirmajam vārtu guvumam Reading sastāvā, bet viņa sitiens ar galvu lidoja vārtiem secen.

Kā zināms, Rakels janvārī pievienojās Reading, pārceļoties no Polijas vienības Cracovia. Latvijas futbolists vienošanos ar angļu komandu noslēdza uz divarpus sezonām līdz 2018.gada vasarai ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu.

Cracovia vadība Rakela līgumā bija atrunājusi izpirkšanas maksu 500 000 eiro apmērā, kas Latvijas futbolistu padarīja pievilcīgu daudzu klubu acīs. Zināms, ka Reading par uzbrucēju samaksāja pat nedaudz vairāk kā pusmiljonu.

Reading vienība Anglijas pēc spēka otrajā līgā ar 40 punktiem 32 spēlēs ieņem 14.vietu 24 komandu konkurencē, no labāko sešinieka, kas sezonas beigās pretendēs uz vietu premjerlīgā, atpaliekot par 14 punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi