Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Saniknotais Olympiakos prezidents soda futbolistus un aizsūta viņus atvaļinājumā līdz sezonas beigām

Grieķijas futbola kluba Pirejas Olympiakos prezidents Evangels Marinakis pirmdien piespriedis komandai 400 000 eiro sodanaudu un vajadzīgo sniegumu nerādošos spēlētājus līdz sezonas beigām aizsūtījis atvaļinājumā.

Marinakis, kurš ir arī Anglijas otrās divīzijas kluba Notingemas Forest īpašnieks, bija sadusmots pēc svētdienas 1:1 neizšķirta pret Levadijas Levadiakos, kas pašreizējajiem Grieķijas čempioniem turnīra tabulā licis atkrist uz trešo vietu.

"Es uzcelšu Olympiakos no jauna un padarīšu to par komandu, par kādu mēs sapņojam. Es un pārējie līdzjutēji esam pārāk daudz cietuši. Šodien jūs dosities prom un iesiet atvaļinājumā," pēc Grieķijas mediju ziņām Marinakis spēlētājiem esot teicis šādus vārdus.

Tikai daži futbolisti no pirmās komandas piedalīšoties sezonas pēdējās spēlēs, jo viņu vietas ieņems spēlētāji no U-20 komandas.

"Amatieru komandas dzīvo ar pašu nepieciešamāko, tās mīl Olympiakos un tā atbalstītājus vairāk nekā jūs," viņš turpināja, solot iekasētās sodanaudas novirzīt kluba amatieru vienībām. "Jūsu domas vairāk ir par skaistām mājām, kurās dzīvot, un jūsu automašīnām, bet ne par komandu."

"Es maksāju miljonus, lai jums būtu viss. Jūsu dēļ esmu atlaidis trīs trenerus, taču izskatās, ka vaina ir tieši jūsos," nikns bijis Marinakis.

Marinakis sacīja, ka puse no sodanaudas ir par neizšķirtu pret Levadiakos, bet pārējie 200 000 eiro - par neseno 1:1 neizšķirtu pret niknākajiem konkurentiem Atēnu Panathinaikos.

Olympiakos no kopvērtējuma pirmajā vietā esošās Atēnu AEK atpaliek sešus punktus, bet līdz turnīra beigām tai vēl ir atlikušas četras spēles, kamēr galvenajiem konkurentiem - piecas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi