Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Sašutumu soctīklos izsauc meksikāņu fanu savdabīgā pateicība Dienvidkorejai

Pēc Dienvidkorejas futbolistu sensacionālās uzvaras pār Vāciju (2:0) Pasaules kausa apakšgrupu turnīra spēlē no pienākumiem atstādināti divi spāņu valodā raidošā ASV kanāla Telemundo raidījumu vadītāji, vēsta BBC.

Korejiešu panākums ļāva Pasaules kausa astotdaļfinālu kārtējo reizi sasniegt Meksikas izlasei. Priekā par šo sasniegumu, divi Telemundo vadītāji tiešraides svinību laikā savas acis pavilka uz leju, acīmredzot, mēģinot līdzināties korejiešiem. Tāpat rīkojās vairāki Meksikas fani, sociālajā vietnē Twitter ievietojot līdzīgus attēlus kā savdabīgu pateicību Dienvidkorejas futbolistiem.

Pēc tam, kad daudzi citi soctīklu lietotāji šādu rīcību nodēvēja par rasistisku, vairāki fani atvainojās un ierakstus izdzēsa, bet Maiami bāzētais Telemundo, kas pārsvarā raida ASV meksikāņu kopienai, nāca klajā ar paziņojumu.

Tajā teikts, ka uzņēmums ir ļoti neapmierināts ar abu vadītāju uzvedību, kas ir pretrunā Telemundo standartiem un vērtībām, un viņi uz nenoteiktu laiku ir atstādināti no saviem pienākumiem. Tāpat soctīklos par savu nepieņemamo uzvedību atvainojies viens no vadītājiem.

 

 

 

Top komentāri

Tiesnesis
T
Liel­ākā daļa meksikāņu arī ir vairāk vai mazāk cēlušies no mongoloīdās rases, tā kā šādi žesti nevienu citu aizvainot nevar, to var uzskatīt tikai par pašironiju
Par ko tur
P
apvainoties? Tādas acis ir, tas ir fakts. Ja makslā lietos melnu krāsu, tad melnādainie apvainosies, ka tas ir rasisms? Šī "tolerance" nonāk līdz pilnīgam idiotismam:))))
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi