Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Senegālas galvenais treneris: Nekvalificējāmies astotdaļfinālam, jo nopelnījām vairāk dzelteno kartīšu

Senegālas izlases galvenais treneris Alū Sisē respektē Pasaules kausa finālturnīra noteikumus un pieņem komandas izstāšanos no sacensībām.

Jau ziņots, ka Kolumbijas un Japānas futbola izlases ceturtdien izcīnīja pēdējās divas ceļazīmes uz Pasaules kausa finālturnīra astotdaļfinālu, kamēr Senegāla pēc zaudējuma noslēdza dalību turnīrā, turklāt tikai iekrātie brīdinājumi tai aizvēra durvis uz izslēgšanas turnīru.

Kolumbija Samārā H apakšgrupas mačā ar rezultātu 1:0 (0:0) pārspēja Senegālu, kamēr Japāna Volgogradā ar 0:1 (0:0) piekāpās Polijai.

Japānai un Senegālai apakšgrupā bija vienāds punktu skaits un neizšķirts savstarpējā spēlē, kā arī identisks gūto un zaudēto vārtu skaits. Līdz ar to astotdaļfinālā iekļuva komanda, kurai bija mazāk brīdinājumu šajā finālturnīrā - Japāna. Japāņi pirmajās trīs spēlēs iekrāja četras dzeltenās kartītes, kamēr senegāliešiem bija par divām vairāk.

"Tāds ir futbola likums. Nekvalificējāmies astotdaļfinālam, jo nopelnījām vairāk dzelteno kartīšu. Tomēr esmu lepns par puišiem, viņi smagi strādāja un parādīja, ka mums ir spoža nākotne," pēc zaudējuma teica Sisē.

Viņš pauda, ka futbolisti labi apzinājās, kādi ir turnīra noteikumi, kuriem atbilstoši arī bija jāspēlē.

"Tādi ir noteikumi, kurus apstiprinājusi FIFA, un mums tie jāciena, lai gan tas nav labākais veids, kurā jāpabeidz turnīrs," skaidroja Sisē.

Šajā mačā no senegāliešiem vienīgais brīdinājumu saņēma M'Bajē Niangs. Sisē gan noliedza, ka būtu aicinājis futbolistus spēlēt piesardzīgāk.

"Domāju, ka futbolisti labi zināja par to. Nelūgšu viņiem iet uz laukuma un izvairīties no dzeltenajām kartītēm, jo futbols ir kontakta spēle," atzīmēja Sisē.

H apakšgrupā ar sešiem punktiem uzvarēja Kolumbija, tālāk ar četriem punktiem bija Japāna un Senegāla, bet Polija no finālturnīra aizbrauca ar trim punktiem kabatā.

Kolumbija un Japāna savas pretinieces astotdaļfinālā uzzinās vakarā, kad par pirmo vietu G apakšgrupā cīnīsies Anglija un Beļģija.

Jau zināms, ka astotdaļfinālā spēkosies Portugāle ar Urugvaju, Francija ar Argentīnu, Spānija ar Krieviju, Horvātija ar Dāniju, Brazīlija ar Meksiku un Šveice ar Zviedriju.

Sacensības risināsies viena mēneša garumā, finālam norisinoties 15.jūlijā Maskavā.

Top komentāri

visi malači
v
Protams, ka Senegālai tas ir stulbi, bet kaut kā tās vietas ir jāsadala. Tomēr labāk un saprotamāk ir tā, nekā uzreiz būtu izloze.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi