Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Jurčiks Ragana vīlies Dinamo vadībā, bet atbalstīs komandu un gatavs mainīties

Kā aģentūrai LETA atklāja Rīgas Dinamo atpazīstamākais līdzjutējs Jurčiks Ragana jeb īstajā vārdā Jurijs Pētersons, apsargi viņu ceturtdien pirms KHL mača ar Ņižņekamskas Ņeftehimik komandu raganas maskā vairs neesot laiduši Arēnā Rīga, bet atļāvuši spēli skatīties bez tās.

Jau vēstījām, ka Latvijas komanda Rīgas Dinamo aizliegusi pazīstamajam līdzjutējam Jurčikam Raganai apmeklēt tās spēles, jo uzskata, ka viņš vienībai nesot neveiksmi.

"Esmu vīlies Rīgas Dinamo vadībā, man joprojām ir šoks. Viņi grib mainīt manu tēlu, jo tas ir pārāk negatīvs," sacīja Pētersons. "Šos deviņus gadus viņi mani nēsāja uz rokām, oktobrī pat publiski apsveica dzimšanas dienā."

Pētersons nenoliedz, ka sarunas par raganas tēla maiņu ar Rīgas Dinamo bijušas jau pēc iepriekšējās sezonas, tomēr nekādas izmaiņas neesot veiktas.

"Savukārt gada beigās no Davosas man piezvanīja klubs valdes loceklis Zigmārs Priede, kurš teica, ka kaut kas ir jāmaina, bet nākamajā spēlē nebrīdinot arēnā vairs jau neielaida," atzina Pētersons. "No citiem neesmu jutis, ka es būtu negatīvs tēls. Nekāds negatīvisms nav bijis, bērni vienmēr nākuši pie manis fotografēties."

Jurčiks Ragana kā tēls aktuāls bijis jau kopš 2004.gada, turklāt savos pirmssākumos viņu uzaicināja arī Rīgas Dinamo klubs.

"Tagad man kaut ko izdomāt no baltas lapas nav iespējams. Viņi pat man nepateica, ka mani spēlēs iekšā vairs nelaidīs, to man atklāja citi fani. Tomēr uz mačiem turpināšu nākt kā vienkāršs līdzjutējs, jo Rīgas Dinamo ir mana sirdslieta," izteicās Pētersons, kurš tomēr būtu gatavs arī uz tēla maiņu, bet veikt to sadarbībā ar klubu. "Imidžu jau varētu mainīt, bet viņi man neko tādu nepiedāvā. Ja vajag - tiekamies un runājam. Viņi pat man nevar pateikt, kāds tēls būtu labāks."

Pētersons arī uzsvēra, ka viņa izloloto tēlu zina arī ārpus Latvijas robežām. "Daudzi ārzemēs teikuši, ka manī esot kaut kas tāds, kas nav nevienā citā tēlā."

Pētersons grasās apmeklēt sestdienas Rīgas Dinamo spēli pret Ufas Salavat Julajev un to viņš darīšot jau bez raganas maskas.

Rīgas Dinamo šo sezonu aizvada neveiksmīgi, jo ar 41 punktu 45 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 13 Rietumu konferences komandām. No priekšpēdējā pozīcijā esošās Bratislavas Slovan to šķir seši punkti, bet no izslēgšanas turnīra zonas - jau 30. Regulārajā čempionātā rīdziniekiem atlicis aizvadīt 11 spēles, kurās maksimāli iespējams nopelnīt 33 punktus, tāpēc tuvāko maču laikā oficiāli tiks dzēstas rīdzinieku izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

 

Top komentāri

mīkstais
m
Interesanti kā viņi demokrātiskā valstī var nelaist iekšā? Ja tu pakļaujies un necīnies par savu taisnību tad esi tāds pats mīkstais jurītis.
>:-)
&
NABAGA ,NAIVIE , PA LEDU ŠĻŪKĀTĀJI :( kaut kā ļoti atgādina krievu klasiķa Krilova fabulu par zvēriem, kas sadomāja organizēt orķestri. Tas neskanēja. Jo nebija vecās domāšanas maiņas, nebija kopīgas vienošanās, kuru skaņdarbu atskaņot. Nosprieda -visa vaina apstāklī, ka nepareizi sasēdušies. Un sāka mehāniski mainīties vietām. Dažus taurētājus izraidīja. Bet tik un tā skanēja šķībi. Lai gan daļa visai ciešami spēlē vijoli, klavieres vai bungas.
Neslāvs
N
Jurčiks negrib zaudēt darbu čekā, pēc sadarbības ar ienaidnieka specdienestiem citur būs grūti atrast. varbūt Rīgas balzāmā vajag pamēģināt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi