Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ar četrām nepietika

Rīgas Dinamo ar labu momentu realizāciju uztur intrigu, bet zaudē Torpedo.

Uzbrukumā spēlēja rezultatīvi, bet vārtu priekšu atkal nenosargāja. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mājas spēlē zaudēja Austrumu konferences komandai Ņižņijnovgorodas Torpedo ar 4:6. Miks Indrašis, Rihards Bukarts, Roberts Bukarts un Jānis Švanenbergs rīdziniekiem guva vārtus. Nākamā spēle pirmdien, 21. decembrī, Arēnā Rīga ar HK Soči.

Rīgas Dinamo galvenajam trenerim Pēterim Skudram principiālajā spēlē, jo piecas sezonas no 2013. līdz 2018. gadam viņš trenēja Torpedo, bija jāiztiek bez vairākiem vadošajiem aizsargiem. Decembra starptautiskajā pārtraukumā Tonijs Sunds ir devies uz Somijas, savukārt Ondržejs Vitāseks – uz Čehijas izlasi, Džordans Marejs ārstē savainojumu, bet Kristaps Sotnieks ir apslimis. Pēc ilgāka pārtraukuma sastāvā atgriezās aizsargs Jānis Jaks.

Papildus motivācijai vajadzēja būt četriem leģionāriem. Gļebs Zirjanovs ir spēlējis Ņižņijnovgorodas jauniešu komandās, Genādijs Paršins galvenajā komandā Torpedo trīs, Iļja Proskurjakovs un Jevgēņijs Gračovs – pa divām sezonām. Vārtsargam Proskurjakovam spēle sākās neveiksmīgi. Jau 10. minūtē bija 0:2, un otro ripu Iļja ielaida tuvējā vārtu stūrī. Pēc tam gan viņš komandu glāba vairākkārt bīstamās situācijās, un Skudra pareizi rīkojās, nenomainot Proskurjakovu pirmā perioda vidū.

Pretējos vārtos Andrejs Tihomirovs savu komandu varēja pavilkt vairāk. Brāļi Rihards un Roberts Bukarts šosezon atklāja gūto vārtu rēķinu Dinamo sastāvā. Rihardam tas izdevās devītajā, bet Robertam – otrajā spēlē. Skaistāks vārtu guvums bija Rihardam, kurš situācijā viens pret vienu eleganti apspēlēja vārtsargu. Trešā perioda vidū Kristaps Zīle ar tālmetienu panāca 4:4 izlīdzinājumu. Vārtu guvumu gan ieskaitīja Jānim Švanenbergam, taču šķiet, ka vēlāk tiks izdarīts labojums. Pēc tam gan Zīle nopelnīja noraidījumu, un viesi iemeta izšķirošo ripu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi