Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Daugaviņš: Vēl turpināšu cīnīties un izvēli izdarīšu decembrī

Nevienlīdzīgi līguma nosacījumi noteica Kaspara Daugaviņa likteni jaunās NHL sezonas priekšvakarā. Pagājušās nedēļas nogalē Otavas Senators iekļāva Daugaviņu neaizsargāto spēlētāju sarakstā, neviena cita komanda Latvijas uzbrucēju neizvēlējās, un Kaspars jauno sezonu iesāks AHL komandā Bingemtonas Senators.

"Pirms treniņnometnes ar to jau biju rēķinājies, ka iekļūt Otavas sastāvā būs ļoti sarežģīti," sarunā ar Dienu K.Daugaviņš atgādināja paša sacīto pirms izbraukšanas uz Otavu. Proti, vairākiem viņa bijušajiem komandas partneriem, ar kuriem kopā jūnijā tika izcīnīta AHL galvenā balva Kaldera kauss, aģenti bija pratuši izsist vienvirziena līgumus. Tas nozīmē, ka, hokejistus nosūtot uz fārmklubu, viņiem saglabājas nemainīga alga. Daugaviņam ir divvirzienu līgums, pēc kura Bingemtonā viņš saņems ievērojamāki mazāk nekā tad, ja spēlētu Otavā. 

Ar Kaspara spēli treneris bijis apmierināts. Noteicošā bijusi kluba vadības nostāja. "No manis prasīja aktivitāti un sevis apliecināšanu, spēlējot skaitliskajā mazākumā. Būtībā tie ir trešās un ceturtās maiņas uzbrucēju uzdevumi. Manuprāt, neslikti spēlēju. Pats jutos ļoti labi. Liela nozīme bija tam, ka vasarā sezonai varēju gatavoties kopā ar Rīgas Dinamo. Tā tomēr ir liela atšķirība - trenēties profesionālā komandā vai slidot kopā ar amatieriem."

Nav izslēgts, ka decembrī uz Eiropu ceļos arī Daugaviņš. "Man līgumā ir ierakstīts, ka pēc 15. decembra varu braukt projām, ja NHL neesmu aizvadījis 10 spēles. Skatīšos, kāda būs situācija. Ja man būs dota iespēja sevi parādīt, piemēram, astoņās spēlēs, un redzēšu, ka komanda ar mani rēķinās, palikšu Ziemeļamerikā. Katrā ziņā vēl turpināšu cīnīties un izvēli izdarīšu decembrī."

Pilnu rakstu lasiet laikraksta Diena pirmdienas numurā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi