Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Girgensons aktīvs pārliecinošā Sabres zaudējumā

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien NHL regulārā turnīra spēlē demonstrēja aktīvu sniegumu, tomēr tas nepalīdzēja Bufalo Sabres tikt pie uzvaras. Vienība savā laukumā ar 4:7 (1:2, 1:3, 2:2) kapitulēja Vinipegas Jets hokejistiem. Šī bija komandas piektā neveiksme pēc kārtas un septītā pēdējās astoņās spēlēs.

Vēl pirmā perioda 15. minūtē tablo vēstīja 1:1, ar vārtu guvumiem apmainoties jaunajiem talantiem Patrikam Lainem (Jets) un Bufalo līderim Džekam Aikelam. Tomēr vēl perioda izskaņā viesi guva otros vārtus, bet otrā perioda beigās bija panākuši jau 5:1 savā labā, divus vārtus gūstot dānim Nikolajam Ēlersam.

Otrā perioda beigās Raiens O'Reilijs atguva vienu ripu Bufalo hokejistiem, bet trešā perioda 15. minūtē laukuma saimnieki bija pietuvojušies jau līdz 4:6. Spēles izskaņā Sabres nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr ielaida vēl vienu ripu, kas pilnībā izšķīra jautājumu par uzvarētāju.

Jets komandā pa divām ripām iemeta jau minētais Ēlerss un Kails Konors, kuram arī rezultatīva piespēle. Tikmēr Bufalo rindās ar 2+1 atzīmējās Aikels, 1+2 O'Reilijam, bet trīs piespēles Kailam Okposo.

Girgensons nepilnu 16 minūšu laikā (15:47, tostarp 3:15 mazākumā) atzīmējās ar diviem metieniem, trim spēka paņēmieniem un -1 lietderības koeficientu. Šosezon latvietis 38 spēlēs iekrājis septiņus (3+4) rezultativitātes punktus un -5 lietderību. Šī bija Girgensona 315. spēle NHL karjerā (visas Bufalo kreklā), kuru laikā viņš atzīmējies ar 40 vārtiem un 53 piespēlēm.

Sabres komanda ar 43 spēlēs iekrātiem 29 punktiem ir pārliecinoši vājākā Austrumu konferencē, bet visā līgā apsteidz vienīgi Arizonas hokejistus, kuriem ir pa trim punktiem mazāk.

Nākošo spēli Bufalo aizvadīs jau ceturtdien, kad uzņems vienu no Austrumu līderiem Kolumbusas Blue Jackets. Šīs komandas fārmklubā spēlē talantīgais latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kurš šosezon jau trīs reizes izsaukts uz NHL. Tiesa, pagaidām tas tiek darīts tādēļ, lai spēļu praksi iegūtu Kolumbusas otrais vārtsargs Jūnass Korpisalo.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi