Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Girgensons un Sabres sezonas ievadā piedzīvo jau trešo neveiksmi trīs spēlēs

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda pirmdien Nacionālās hokeja līgas spēlē savā laukumā ar 2:6 (0:2, 1:4, 1:0) kapitulēja Ņūdžersijas Devils vienībai.

Sabres jaunajā sezonā zaudējusi visās trīs aizvadītajās spēlēs. Pēc iepriekšēja mačā Sabres galvenais treneris Fils Hauslijs veica izmaiņas uzbrucēju virknējumos, Girgensonu iespēlējot kreisajā malā vienā maiņā kopā ar Raienu O'Railiju un Setu Grifitu.

Sabres nonāca iedzinējos spēles septītajā minūtē pēc Stefana Noisena precīza metiena, bet minūti pirms pirmā perioda beigām Braiens Gibsons panāca jau 2:0 pretinieku labā. Otrās trešdaļas sestajā minūtē Evanders Keins vairākumā vienus vārtus atguva, bet turpmākā perioda gaita laukuma saimniekiem bija neveiksmīga, jo Devils iemeta četrus vārtus.

Devils rindās otrajā periodā pa diviem vārtiem iemeta zviedri Jespers Brats un Markus Jūhansons, panākdami graujošu 6:1 viesu labā. Trīs minūtes pirms finālsvilpes Keins guva otros vārtus Sabres labā, taču laukuma saimnieki cieta smagu zaudējumu.

Girgensons šajā spēlē laukumā bija 13 minūtes un 47 sekundes, no kurām divas minūtes un 15 sekundes spēlēja mazākumā, bet vairākumā latvietis netika pie teikšanas. Šajā laikā viņš veica vienu metienu pa vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu, nopelnīja divas soda minūtes un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Sabres komanda ar vienu punktu ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē. Nu Bufalo dosies četru spēļu izbraukumā uz Kaliforniju, aizvadot spēles pret Sanhosē, Losandželosas, Anaheimas un Lasvegasas komandām.

Iepriekšējo maču Girgensons uzsāka Sabres trešajā maiņā kopā ar centru Semu Reinhārtu un labās malas uzbrucēju Grifitu.

Arī pirmajās divās spēlēs Girgensons tika pie diezgan pieticīga spēles laika, jo duelī pret Monreālas Canadiens viņš nospēlēja nedaudz virs 12 minūtēm, bet pret Ņujorkas Islanders - nepilnas desmit minūtes. Tiesa, latvietis laukumā allaž bijis aktīvs un pie pirmās izdevības veicis metienus.

Girgensons 2012.gada NHL draftā tika izraudzīts ar 14.numuru, bet 2014./15.gada sezonā viņš tika iebalsots Visu zvaigžņu spēlē, turklāt toreiz 61 mačā izcēlās ar 15 vārtiem un 15 rezultatīvām piespēlēm. Tiesa, turpinājums nesekoja, jo Sabres tika pie labākiem spēlētājiem un komandai mainījās treneri, kamēr latvieša loma samazinājās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi