Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Hokeja izlasē plāno spēlēt Merzļikins, Balcers un Bļugers

Aprīļa pēdējā dienā beigsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta sezona, savukārt pirmdien pirmo oficiālo treniņu, gatavojoties pasaules čempionātam, aizvadīs Latvijas valstsvienība galvenā trenera Harija Vītoliņa vadībā.

Ar Ziemeļamerikā spēlējošajiem kandidātiem šopavasar komunicē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) pārstāvis Rūdolfs Kalvītis. "Viņš ir sazinājies ar Elvi [Merzļikinu], kurš teicis, ka brauks uz izlasi, ja nebūs traumas. Piekrišanu ir devis arī Rūdolfs Balcers, tāpat, protams, Teodors Bļugers, bet viņa Pitsburgas Penguins spēlēs Stenlija kausa izcīņā, tāpēc Bļugers netiks palaists, kamēr komanda turpinās spēlēt. Vienīgi Zemgus Girgensons gaidāmā ģimenes pieauguma dēļ laikam nebūs," Dienu informēja Vītoliņš.

Merzļikins turpina svīst Kolumbusas Blue Jackets vārtos. Elvis otrdien atvairīja 47 metienus un palīdzēja Kolumbusai pārtraukt septiņu spēļu zaudējumu sēriju. Blue Jackets viesos pārspēja Filadelfijas Flyers ar 4:2. Merzļikins ir izteikts pirmais numurs, jo laukumā devies 49 spēlēs, savukārt šobrīd savainotā soma Jūnasa Korpisalo rēķinā 22 spēles. Soms šosezon vairs nespēlēs. Blue Jackets ar 72 punktiem Austrumu konferencē ieņem 10. vietu. Pēdējo play-off vakanci "austrumos" aizņem Vašingtonas Capitals ar 84 punktiem.

Teodora Bļugera pārstāvētajam Penguins ir 92 punkti. Pitsburga ar 4:6 zaudēja līdervienībai Kolorādo Avalanche, kas jau nodrošinājusi spēlēšanu Stenlija kausa izcīņā. Bļugers spēlēja 14:46 minūtes un punktus neguva. Zemgus Girgensona Bufalo Sabres uzvarēja Karolīnas Hurricanes ar 4:2. Pēdējās deviņās no desmit spēlēm Sabres ir guvis punktus, taču ar 63 punktiem ir tālu no play-off zonas. Girgensons spēlēja 14:43 minūtes un punktus neguva.

Rūdolfa Balcera pārstāvētais Sanhosē Sharks papildlaikā zaudēja Edmontonas Oilers ar 1:2. Balcers spēlēja 14:56 minūtes un punktus neguva. Rietumu konferencē Sharks ir 67 punkti, no play-off zonas tas atpaliek par 16 punktiem. 

Hokejs

Latvijas hokejisti NHL

  • Elvis Merzļikins 49 spēles, vid. ielaistas 3,37 ripas,atv. 90,4% met.
  • Teodors Bļugers 54 spēles, 21 (9+12) p., +8 koef., 6 soda minūtes
  • Rūdolfs Balcers 48 spēles, 18 (8+10) p. –3 koef. 14 min.
  • Zemgus Girgensons 54 spēles, 16 (10+6) p. –5 koef. 25 min.
  • Kristiāns Rubīns 3 spēles, 0 p.–2 koef. 0 min.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi