Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Joprojām uz ceļiem

Rīgas Dinamo viesos neizmanto iespējas pret Vitjaz un mājup brauc ar zaudējumu.

Ar vienu iemestu ripu grūti uzvarēt. Rīgas Dinamo Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Podoļskā zaudēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētajam Vitjaz ar 1:4. Miks Indrašis rīdziniekiem guva vienīgos vārtus. Nedēļas otrajā pusē Dinamo divas spēles aizvadīs mājās. Ceturtdien Arēnā Rīga viesosies Čeļabinskas Traktor (sākums pulksten 15), bet jau piektdien spēle ar Čerepovecas Severstaļ (19.30)

Rīgas Dinamo pirms spēles bija neviennozīmīgas atmiņas par šosezon piedzīvoto ar Vitjaz. Vienu vaigu sildīja sezonas trešajā spēlē izcīnītā pirmā uzvara savu skatītāju priekšā ar 4:3, bet oktobra sākumā Podoļskā uz otra vaiga tika saņemta sāpīga pļauka – zaudējums ar 1:6. Tajā reizē arī sākās 14 spēļu zaudējumu sērija, no kuriem divi bija tehniskie. Viens no tiem – pret Vitjaz, jo Covid19 pandēmijas dēļ rīdzinieki nevarēja aizvadīt maču 17. oktobrī Rīgā un pēc tam abas komandas nevienojās par spēles aizvadīšanu citā laikā.

Podoļskā bāzētās komandas rezultatīvākais spēlētājs ir kanādietis Džastins Denforts (30 (12+18) punkti), taču rīdziniekiem vajadzēja aizdomāties par Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa (24 (8+16) p.) neitralizēšanu, kurš šosezon divās spēlēs pret Dinamo bija pamanījies sapelnīt 6 (3+3) punktus. Sestdien Daugaviņš bija sarūgtinājis latviešu vārtsargu Jāni Kalniņu Helsinku kluba Jokerit vārtos. Pamatlaika pēdējā minūtē Kaspars panāca 3:3 izlīdzinājumu, bet pēc tam divas reizes realizēja "bullīti", panākot 4:3 uzvaru pēcspēles metienu sērijā.

Uzvaras virzienā Kaspars savu komandu pavilka arī šoreiz. Izšķirošo otro vārtu guvumā Daugaviņš iemetienā pārspēja Danielu Bērziņu, un Jurijs Pautovs ar metienu no zilās līnijas panāca 2:1 Vitjaz labā. Rīdzinieku vārtsargu Zeinu Makintairu, kurš aizvadīja pirmo pilno spēli, ielaistajās ripās īsti nevar vainot. Pretenzijas jāizsaka komandai par spēli aizsardzībā un nevērīgi zaudētajām ripām, kā rezultātā veidojās bīstami pretuzbrukumi. Palika neizmantotas vairākas labas vārtu gūšanas iespējas. Turpina sarūgtināt amerikāņu uzbrucējs Mets Vaits. Pagājušajā sezonā viņš bija rezultatīvākais Ņeftehimik sastāvā ar 34 (15+19) punktiem, bet šosezon 16 spēlēs nav guvis vārtus! Vaits pirmajā periodā nerealizēja "bullīti". Rietumu konferencē Rīgas Dinamo ar 12 punktiem joprojām ir pēdējā, 11. vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi