Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Karsums pārtrauc rezultatīvo sēriju, Maskavas Dinamo zaudē Kazaņā

Trīs uzvaru sēriju ceturtdien Kazaņā pārtrauca Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā KHL čempionvienība Maskavas Dinamo, kas viesos ar 2:3 piekāpās Ak Bars. Karsums bija guvis vārtus iepriekšējos piecos KHL mačos, un punktus iekrājis pat sešos pēc kārtas, taču šoreiz palika tukšā.

Pirmie vārtus gan guva maskavieši, kad mača 14.minūtē vairākumu realizēja Konstantīns Volkovs. Turpinājumā vienādos sastāvos izcēlās Kazaņas hokejisti Aleksandrs Svitovs, Kriss Burks un Šons Heška, panākot 3:1 Ak Bars labā. Trešā perioda ievadā Volkovs guva otros vārtus mačā, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam. Pēc tam vairākus noraidījumus izpelnījās laukuma saimnieki, tomēr Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītie Dinamo nespēja realizēt iespējas vairākumā un piedzīvoja astoto zaudējumu sezonas 24 mačos.

Karsumam otrajā maiņā 21:18 minūtes uz ledus un divi metieni. Sezonas 24 spēlēs lavietis guvis 11 vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles.

Vēl citā mačā Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas Torpedo komanda savā laukumā ar 5:0 sagrāva Podoļskas Vitjaz. Torpedo tā bija ceturtā uzvara pēdējos sešos mačos, turklāt jau trešo reizi pretiniekus izdevās atstāt bez gūtiem vārtiem. Uzvarētāju labā divus vārtus guva Vladimirs Galuzins, kas ir tikpat, cik iepriekšējā 21 mačā kopā.

Dinamo ar 50 punktiem 24 spēlēs saglabā pārliecinošu otro pozīciju Rietumu konferencē, tuvākajiem sekotājiem Rīgas Dinamo ir 42 punkti un divi mači rezervē. Torpedo ir 35 punkti 22 spēlēs un 6.vieta Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi