Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Lipmans kā nākamo hokeja izlases treneri gatavs uzrunāt Ābolu?

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans intervijā sporta raidījumam Overtime TV atzinis, ka valstsvienībai būtu parocīgāk, ja to un Rīgas Dinamo klubu vadītu viens treneris.

K.Lipmans izteica gandarījumu, ka ir šāds izlases bāzes klubs, lai gan šobrīd no izlases sastāvā esošajiem hokejistiem  Dinamo pārtāvji veido vien aptuveni trešdaļu. Runājot tieši par šīs komandas galvenā trenera Arta Ābola iespējamo strādāšanu ar izlasi, Lipmans izteicās, ka "Ābols nav uzrunāts, bet doma varbūt arī ir". Atgādināsim, ka Ābols jau iepriekš strādājis kā Latvijas izlases galvenā trenera palīgs.

Lipmans iepriekš publiski paudis viedokli, ka ir pret izlases galvenā trenera strādāšanu ar klubiem, kā tas savulaik bija ar Oļegu Znaroku. Kā zināms, arī pašreizējais Latvijas izlases treneris Teds Nolans nesen pieņēma NHL kluba Bufalo Sabres piedāvājumu, kļūstot par galvenā trenera vietas izpildītāju. Šī iemesla dēļ Nolans izlasei pievienosies vien Sočos un nespēs ierasties uz sagatavošanās posmu, kas no 1.februāra sāksies Rīgā. Lipmans izteicies, ka olimpiskās spēles Latvijas hokejistiem būs pēdējais turnīrs Nolana vadībā.

Latvijas izlase pirmo spēli olimpiskajā turnīrā aizvadīs 12.februārī ar Šveici, bet pirms tam jau Sočos pārbaudes spēlēs tiksies ar Austrijas un Krievijas izlasēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi