Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

papildināts (11:44) - Negaidīti amatu atstājušā Bikova vietā SKA varētu vadīt Znaroks

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa ieguvējas Sanktpēterburgas SKA galvenā trenera amatu varētu ieņemt Krievijas izlases galvenais treneris un Latvijas speciālists Oļegs Znaroks, ziņo portāls sport-express.ru.

Tikmēr SKA preses dienests ceturtdien paziņoja, ka klubs nerisina sarunas ar Znaroku par iespējamo pievienošanos vienībai. 

Trešdien SKA vadība un Vjačeslavs Bikovs panāca abpusēju vienošanos par sadarbības pārtraukšanu, lai gan pērn tika noslēgts līgums pēc sistēmas 2+1 gads. Mājaslapas ziņojumā paskaidrots, ka Bikovs pamet savu posteni ģimenes apstākļu dēļ.

Vienības jauno galveno treneri nosauks jūnija beigās, skaidroja KHL bijušais prezidents un tagadējais Sanktpēterburgas kluba valdes loceklis Aleksandrs Medvedevs.

"Bikova lēmums bija negaidīts visiem kluba pārstāvjiem," aģentūra TASS citējusi Medvedevu. "Nekas neliecināja, ka treneris varētu atstāt savu posteni. Bikovs jau bija sācis gatavošanos nākamajai sezonai. Žēl, ka tā notika, taču ģimene vienmēr ir pirmajā vietā."

Jau vēstīts, ka aprīļa beigās SKA hokejisti Gagarina kausa fināla piektajā mačā izbraukumā ar 6:1 pārspēja Kazaņas Ak Bars, sērijā līdz četriem panākumiem uzvarot ar 4-1. Sanktpēterburgas klubs KHL galveno trofeju ieguva pirmo reizi vēsturē.

"Novēlam Bikovam visu to labāko un ceram, ka viņš atgriezīsies trenera amatā," stāstīja kluba valdes loceklis.

Bikovs par KHL čempionu kļuva jau savā pirmajā sezonā ar SKA. Pie tam pēdējās deviņās Gagarina kausa izcīņas spēlēs SKA komanda izcīnīja astoņas uzvaras.

Savukārt Znaroks, vadot Krievijas izlasi, 2014.gadā pasaules čempionātā izcīnīja zelta medaļas, bet šogad tika pie sudraba godalgām.

Kā zināms, Gagarina kausa pusfinālā SKA kļuva par pirmo komandu KHL vēsturē, kas sērijā spējusi uzvarēt, būdama iedzinējos ar 0-3. Sanktpēterburgas klubam tas izdevās pret regulārā čempionāta uzvarētāju Maskavas CSKA.

Bikovs KHL pastāvēšanas gados bija pirmais SKA komandu vadošais krievu speciālists. Līdz tam šo spēcīgo klubu vadīja vienīgi ārvalstu speciālisti.

pievienota 2.rindkopa 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi