Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Pujacam zaudējums Ņižņekamskā, Masaļska un Dārziņa komandām uzvaras

Zaudējumu KHL regulārās sezonas spēlē piedzīvojusi Georgija Pujaca pārstāvētā Novosibirskas Sibir, izbraukumā ar 2:3 piekāpjoties Ņižņekamskas Ņeftehimik. Savukārt Edgara Masaļska Hantimansijskas Yugra ar 2:1 apspēlēja Maskavas Spartak, bet Laura Dārziņa Ak Bars ar 3:2 pieveica Habarovskas Amur.

G.Pujaca komandai spēles pirmajā trešdaļā vārtus izdevās gūt vien tās izskaņā, kad sekmīgs bija Sibir uzbrucējs Artjoms Krjukovs. Ilgi gan pārsvaru viesi nenoturēja, jo pēc desmit sekundēm precīzs bija mājinieku kapteinis Maksims Pestuško. Pirmā trešdaļa arī noslēdzās ar 1:1. Līdzīga situācija izvērtās arī otrajā trešdaļā, kad vispirms precīzs bija Ņeftehimik spēlētājs Jegors Milovzorovs, bet jau pēc nepilnas minūtes rezultātu izlīdzināja Aleksandrs Suglubovs - 2:2. Trešos un izšķirošos vārtus mājiniekiem trešās trešdaļas sākumā guva Jegors Milovzorovs panākot 3:2. Atspēlēties vairs Sibir vienībai neizdevās un nācās samierināties ar zaudējumu.

G.Pujacs laukumā pabija nepilnu 21 minūti, izdarot vienu neprecīzu metienu uz vārtiem. Šobrīd Sibir vienība Austrumu konferencē ierindojas pirmspēdējā vienpadsmitajā vietā.

Edgara Masaļska Hantimansijskas Yugra Maskavā ar 2:1 pārspēja vietējo Spartak. Vienīgos vārtus Spartak guva otrās trešdaļas sākumā pēc precīza Romāna Ljudučina metiena. Savukārt abus vārtus Yugra guva pēdējā trešdaļā, to paveica Vitālijs Sitņikovs un Igors Magogins. E.Masaļskis šodien spēlei bija pieteikts, taču vārtos atradās Mihails Birjukovs. Jauzsver, ka šī bija Yugras sestā uzvara pēc kārtas, visas izcīnītas decembra mēnesī.

Uzvaru izcīnija arī Ak Bars, kuras sastāvā spēlē Lauris Dārziņš. Savu līdzjutēju priekšā ar 3:2 tika apspēlēts Habarovskas Amur. Jau pirmajās 20 minūtēs abas komandas kopā guva trīs vārtus. Vispirms vadībā mājiniekus izvirzīja Deniss Kuļašs, bet mirkli vēlāk rezultātu izlīdzināja Petrs Vrāna. Aleksejs Tereščenko gan vēl spēja izvirzīt vadībā Ak Bars komandu un pirmo trešdaļu noslēdzot ar 2:1. Otrās trešdaļas sākumā Sergejs Plotņikovs vēlreiz izlīdzināja rezultātu, tomēr pēc precīza Ak Bars kapteiņa Aleksejs Morozovs metiena tika panākts 3:2, ar šādu rezultātu noslēdzot arī spēli. L.Dārziņš spēlē nepiedalījās, jo vēl joprojām atgūstas no oktobra vidū gūtā savainojuma.

Ak Bars Austrumu konferencē atrodas ceturtajā, bet Yugra septītajā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi