Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgas Dinamo apšaubāms papildinājums pirms svarīgas spēles

Sastāvs jau būs tuvu optimālajam, tāpēc ir cerība uz zaudējumu sērijas pārtraukšanu. Rīgas Dinamo Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) mājas spēlē ceturtdien pulksten 19.30 uzņems kaimiņus turnīra tabulā HK Soči.

Jau desmit spēles rīdzinieki nav uzvarējuši, un nav vairs tālu līdz kluba antirekordam – 14 zaudētām spēlēm pēc kārtas. Melnajai sērijai ir arī attaisnojums, jo Covid-19 vīruss ilgāku laiku nopietni bija papluinījis sastāvu, bet jau iepriekšējā, 7. novembra 1:3 zaudētajā spēlē Ņižņekamskas Ņeftehimik gandrīz visi vadošie spēlētāji bija atgriezušies uz ledus. Pret HK Soči galvenajam trenerim Pēterim Skudram būs no kā izvēlēties, un spēlētājiem arī vajadzētu apzināties, ka slikta snieguma gadījumā spēlēšana Dinamo var beigties.

Līgumsaistības ir pārtrauktas ar kanādiešu aizsargu Endrū O’Braienu. Septiņās spēlēs O’Braiens ar rezultativitāti neizcēlās, toties uz sodītā soliņa gan bieži paviesojās, sapelnot 24 soda minūtes. Pēc latviešu uzbrucēju Miķeļa Rēdliha un Ginta Meijas atlaišanas klāt nākuši divi priekšējās līnijas spēlētāji. Abi sezonu iesāka Pekinas klubā Kuņluņ Red Star. Gunārs Skvorcovs ir labi zināms, jo Rīgas Dinamo spēlējis jau septiņas sezonas. Skvorcovs ir spēka tipa uzbrucējs, kurš ir noderīgs spēlei skaitliskajā mazākumā. Izskatās, ka līdzīga ampluā uzbrucējs ir arī otrs jaunpienācējs 28 gadus vecais krievs Gļebs Zirjanovs. KHL viņš aizvadījis 103 spēles, sapelnot tikai 11 (5+6) rezultativitātes punktus, tāpēc pamatots ir jautājums, vai Zirjanovs pastiprinās uzbrukuma līniju.

Rīgas Dinamo 5. oktobra spēlē izbraukumā zaudēja HK Soči ar 2:4. Rietumu konferencē rīdziniekiem 18 spēlēs ir 7 punkti un pēdējā, 11. vieta. HK Soči ir vie nu vietu augstāk ar 23 spēlēs iekrātajiem 16 punktiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi