Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Rīgas Dinamo gūst tikai vienus vārtus un zaudē Spartak

Ne izmantoja savas izdevības un atdeva vadības grožus pretiniekiem. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas otro izbraukumu iesāka ar 1:3 zaudējumu Maskavas Spartak. Nikolajs Jeļisejevs rīdziniekiem guva vienīgos vārtus, izmantojot skaitlisko vairākumu. Otrdien pulksten 19.30 spēle Maskavā ar Dinamo.

Izšķirošo pārsvaru Spartak komanda ieguva otrajā periodā. Jau trešdaļas otrajā minūtē Aleksandrs Hohlačovs ar metienu no asa leņķa panāca mājiniekiem 2:1 vadību. Pēc tam divas labas izdevības panākt izlīdzinājumu neizmantoja Dinamo somu uzbrucējs Jere Karjalainens, savukārt mājinieki perioda vidū prata panākt divu ripu pārsvaru. Maksims Ciplakovs, atgriezies no noraidīto soliņa, tik sparīgi rāvās uz rīdzinieku vārtiem, ka viņu apturēt nespēja viens no ātrākajiem Dinamo aizsargiem Kristaps Sotnieks un palīgā nepaguva piesteigties arī komandas kapteinis Oskars Cibuļskis.

"Es gan neteiktu, ka otrais periods bija izšķirošais," Rīgas Dinamo galvenais treneris Sergejs Zubovs pēcspēles komentārā uzsvēra, ka cīņa bijusi visas spēles garumā. Tā arī bija, taču uzvaras kausus savā labā mājinieki nosvēra tieši otrajā trešdaļā. "Pretiniekiem izdevās izmantot savas iespējas, mums atkal – ne," te gan pilnībā Zubovam var piekrist.

Spēles 12. minūtē Nikolajs Jeļisejevs ar metienu vārtu augšējā stūrī realizēja skaitlisko vairākumu un panāca rīdziniekiem 1:0 vadību. Trešajā periodā ar nelielu laika starpību Dinamo ieguva iespēju divas reizes pēc kārtas spēlēt vairākumā, taču gūt vārtus tā arī neizdevās. "Vairākums šodien bija pavisam neizteiksmīgs," Zubovs arī izteica pārmetumus skaitliskā vairākuma brigādēm.

Rietumu konferencē Rīgas Dinamo astoņās spēlēs ir seši punkti un 9. vieta 12 komandu konkurencē. Vienu vietu augstāk ir Minskas Dinamo, kam sešās spēlēs arī ir seši punkti. Rīdziniekiem nākamajā spēlē būs sarežģīti papildināt punktu krājumus. Maskavas Dinamo komanda sezonu ir iesākusi ar nevainojamu bilanci – sešās spēlēs sešas uzvaras – un nobāzēšanos pirmajā pozīcijā Rietumu konferenecē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Merzļikinam un Blue Jackets sagrāve pret Jets

Graujošu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda, kas savā la...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi