Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Sākums cerīgs

Nenosargāja divu ripu pārsvaru. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 14. sezonu iesāka Jaroslavļā ar 2:3 zaudējumu Lokomotiv. Rudolfs Červenijs un Oskars Cibuļskis rīdziniekiem guva vārtus. Sestdien pulksten 14.30 spēle Maskavā ar CSKA.

Laba momentu realizācija skaitliskajā vairākumā pirmajā periodā rīdziniekiem ļāva iegūt divu vārtu pārsvaru un uzturēt intrigu visas spēles garumā. Pirmajā vārtu guvumā čehs Rudolfs Červenijs ar metienu no nūjas lāpstiņas neērtās puses pārspēja Lokomotiv vārtsargu Edvardu Paskālu, savukārt otrajā reizē Mārtiņš Karsums izmainīja ripas lidojuma virzienu pēc Oskara Cibuļska metiena no zilās līnijas. Par spīti iegūtajam 2:0 pārsvaram uz rezultāta tablo, notikumi uz ledus vienādos sastāvos iezvanīja trauksmes signālus. Jaroslavļas hokejisti apsteidza rīdziniekus slidojuma un domāšanas ātrumā, tāpēc bija puslīdz skaidrs – ja neizdosies līdzsvarot spēli, tas ir tikai laika jautājums, kad Lokomotiv atspēlēsies. 28. minūtē visai likumsakarīgi arī rezultāts izmainījās uz 2:2. Abās ielaistajās ripas nebija vainojums Dinamo zviedru vārtsargs Juhans Matsons, jo abas reizes viņa priekšā ripa mainīja lidojuma virzienu.

Trešajā periodā pēc nokļūšanas ar 2:3 iedzinējos rīdzinieki novirzīja spēli uz mājinieku vārtiem. Sākumā realizācija bija laba, bet beigās pēc Oskara Cibuļska diagonālās piespēles no tuvas distances Paskālu nepārspēja Nikolajs Jeļisejevs, kurš gan kopumā izcēlās ar labu ripas kontroli un spēles saasināšanu pie pretinieku vārtiem.

Pēc spēles Rīgas Dinamo jaunais galvenais treneris Sergejs Zubovs kā vienu no zaudējuma iemesliem nosauca spēļu prakses trūkumu. Otrajā periodā bijušas nopietnas problēmas ar ripas izdabūšanu ārā no zonas, taču spēles beigās bijusi iespēja izlīdzināt rezultātu.

Nākamais pretinieks Maskavas CSKA būs nopietni noskaņojies sestdienas spēlei. Armijnieki atklāšanas spēlē cieta 0:4 sakāvi pret Omskas Avangard

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi