Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Saskaņo nianses spēlēšanai Somijā

Visi punkti uz i vēl nav salikti, bet ir jau nosprausta nedēļas nogale, kurā HK Zemgale/LLU varētu aizvadīt pirmās mājas spēles Somijas hokeja pēc spēka otrajā – Mestis līgā.

"Spēļu grafiki mums ir salikti, vēl tikai abām pusēm jāsaprot, kā mēs nodrošināsim spēļu apkalpošanu Latvijā," uz kavēšanās iemeslu Dienai norādīja HK Zemgale/ LLU kluba direktors Aivars Zeltiņš. Pēc viņa teiktā, līgumā par HK Zemgale/LLU spēlēšanu Somijas Mestis līgā paraksts vēl neesot uzlikts. "Sākotnēji nebija domāts spēļu apkalpošanu iekļaut kopējā līgumā, bet gan vienoties par to atsevišķi, tomēr beigās izlēmām, ka arī šim punktam ir jābūt līgumā. Jā, tā ir tikai nianse, bet visai puzlei pilnībā ir jābūt saliktai kopā." Visticamāk, HK Zemgale/LLU pilnībā nodrošinās mājas spēļu norisi. "Mums tikai jānoskaidro visas detaļas, lai spēļu apkalpošana būtu pēc Mestis līgas reglamenta noteikumiem."

Pēc kalendāra projekta HK Zemgale/LLU pirmās spēles paredzētas mājas laukumā 30. septembrī un 1. oktobrī. Gatavošanos sezonai komanda sākusi vairāk nekā 40 spēlētāju sastāvā. "Lielākā daļa mums ir ar pārbaudes līgumiem. Spēlētāji ir U-20 junioru un U-23 vecumā. Treneri Artis Ābols un Artūrs Āboliņš pašlaik ir pasaules junioru čempionātā Kanādā. Kad viņi atgriezīsies, tad arī sāksies nopietnāka atlase. Trenējas mums divi sastāvi."

Zeltiņš atgādina, ka projekta mērķis nav piesaistīt spēlētājus ar skanīgiem uzvārdiem. "Orientējamies uz U-20 un U-23 vecuma spēlētājiem. Četri vai pieci hokejisti būs no Latvijas U-20 junioru izlases, kas spēlē Kanādā."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi