Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Sotnieks: Pretinieki būs tikai stiprāki un tā pati Koreja skries un sitīsies

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionāta pirmajā spēlē ar Norvēģiju ( 3:2 uzvara papildlaikā) atspēlēšanos iesāka epizodē, kad viduszonā aizsargs Kristaps Sotnieks palaida ripu sev priekšā, tādējādi izmānot uz sevi norvēģu aizsargu, un pēc tam ar piespēli labā metiena pozīcijā izvirzīja uzbrucēju Rūdolfu Balceru.

"Tajā epizodē ripa man priekšā lēkāja un es īsti nezināju, kā rīkoties. Gaidīju, ko darīs pretspēlētājs un viņš arī nevarēja izlemt. Tad sapratu, ka viņš ir zaudējis ātrumu un vairs nepagūs būt pirmais. Ja es būtu uzreiz steidzies pēc ripas, tā paliktu man slidās un norvēģis to būtu izsitis,” tā notikušo Dienai pēc spēles atcerējās Kristaps Sotnieks.

Latvijas komandai spēles gaitā piederēja iniciatīva, taču atviegloti uzelpot varēja tikai pēc Balcera otrā vārtu guvuma papildlaikā. “Protams, ka spēle bija smaga, ja reiz nācās no 0:2 atspēlēties,” no tribīnēm redzēto apstiprināja Kristaps. “Par to arī runājām ģērbtuvē, bet vieglākas spēles jau mums šeit nebūs. Pretinieki būs tikai stiprāki un tā pati Koreja skries un sitīsies. Tāpēc labi, ka attapāmies no 0:2. Sākām mēs labi, bet ielaidām divus muļķīgus golus… Nu labi, cik nu muļķīgus. Varējām nospēlēt labāk un nebūtu tās divas ripas mūsu vārtos. Labi, ka atbrauca cilvēks (Rūdolfs Balcers), kurš prot gūt vārtus.”

Latvijai nākamā spēle svētdien pulksten 21.15 pēc Latvija laika ar Somiju.

Top komentāri

Randy, BR-Deutschland & Latvija, €U
R
Zikjeris, veciit, zikjeris! Un protams, tev ir tikaai taisniiba - pretinieki buus tikai (!!!) stipraaki (!!!) .... un TOMEER... VECIIT::: VISI kaa VIENS!!! Kaa toreiz IRBE!!! Kaa MUURiS!!! Un latvaanjiem, vanjkaam un urlaam- anaalaas un oraalaas atveres CIET!!! Visi kaa VIENS!!! Par LATVIJU!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi