Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Turpmāk pasaules čempionātu hokejā pārraidīs Lattelecom un Latvijas Televīzija

Lattelecom un Latvijas Televīzija (LTV) ieguvusi tiesības nākamos sešus gadus pārraidīt pasaules čempionātu hokejā, informēja televīzijas kanāla LTV7 komunikācijas speciāliste Jeļena Gusarova.

Lattelecom un LTV pārraides tiesības nodrošina vienošanās ar Starptautiskās Hokeja federācijas pasaules čempionāta hokejā ekskluzīvo mediju un mārketinga partneri Infront Sports & Media. Vienošanās paredz pārraides tiesības no 2018.gada čempionāta, kas norisināsies Dānijā, līdz pat 2023. gadam.

LTV7 komunikācijas speciāliste sacīja, ka Lattelecom un LTV sadarbība sniegs ne tikai iespēju sekot līdzi spēlēm, bet arī unikālus un ekskluzīvus materiālus sociālajos tīklos, intervijas, aizkulises, labāko momentu video un citu saturu, ko nodrošinās LTV sporta žurnālistu komanda. LTV7 ēterā katrā spēļu dienā tiešraidē būs vērojamas čempionāta vakara spēles, kā arī dienas spēles ar Latvijas izlases dalību.

"Mūsu misija ir rūpēties, lai valstiski nozīmīgi notikumi būtu vērojami bezmaksas apraidē un pieejami pēc iespējas plašākam iedzīvotāju lokam. Hokeja čempionāts ir iedzīvotājus vienojošs notikums un ik pavasari - neatkārtojami svētki Latvijas līdzjutējiem, tādēļ gandarījums, ka LTV un Lattelecom sadarbība tos nodrošinās turpmāk," norādīja LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Belte.

Savukārt Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis uzsver, ka iegūtās pārraides tiesības ir izcils sabiedriskās televīzijas un uzņēmējdarbības partnerības piemērs. "Sadarbībā ar LTV skatītājiem nodrošināsim labāko un plašāko hokeja svētku atspoguļojumu, kāds jebkad ticis piedāvāts hokeja faniem Latvijā. Lattelecom televīzijas skatītājiem pirmo reizi nodrošināsim īpašu hokeja TV kanālu, kur HD kvalitātē 24 stundas diennaktī, septiņu dienu garumā varēs sekot līdzi visām čempionāta spēlēm," sacīja Gulbis.

"Vienmēr cenšamies, lai notikumu atspoguļojums būtu vispusīgs - gan bezmaksas, gan maksas televīzijas skatītājiem. Noslēgtā ilgtermiņa vienošanās Latvijā mūsu vadošajam hokeja produktam nodrošina būtisku pārklājumu nozīmīgā tirgū. Priecājamies, ka raidorganizācijas novērtē ilgtermiņa saistību sniegtos ieguvumus, un pateicamies Lattelecom un LTV par uzticēšanos mums un mūsu pārstāvētajam produktam," norādīja Infront Sports & Media ziemas sporta veidu struktūrvienības izpilddirektors Bruno Martijs.

Kopš 1999.gada tiesības uz pasaules čempionāta spēļu pārraidīšanu Latvijā pieder MTG grupai.

pievienota pēdējā rindkopa

Top komentāri

Heh
H
Lieliski, beidzot arī būs vērts ieslēgt LTV
Jepishatovs
J
nu netā pāraides bija ņe 3,14zdu , ņe v krasnuju armiju
Kristaps
K
SUPER!!! Vismaz beidzot zviedru akmens laikmeta ēra beigsies!! Laiks un tehnologijas attistas, bet mtg joprojam cempi raida super sudiga SD kvalitate ar burtiski mono komentetaju skanu! Tas nebija vairs nopietni! Izskatas ka nakaamgad beidzot vares baudit cempi arii tv ekranaa!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi