Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Veiksme novērsās

Rīgas Dinamo izrāda sīkstu pretestību līgas līdervienībai Kazaņas Ak Bars.

Uzturēja intrigu līdz pašām beigām pret līgas labāko komandu. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mājās spēlē zaudēja līgas līdervienībai Kazaņas Ak Bars ar 3:4. Miks Indrašis, Nikolajs Jeļisejevs un Roberts Bukarts rīdziniekiem guva vārtus. Ceturtdien spēle Jaroslavļā ar Lokomotiv.

Pēc starptautiskā februāra pārtraukuma, kurā Latvijas izlase gan nespēlēja, Rīgas Dinamo pirmdien sāka KHL sezonas pēdējo sešu spēļu ciklu. Šonedēļ vēl būs divas izbraukuma spēles ar Jaroslavļas Lokomotiv (18.II) un Maskavas CSKA (20.II), savukārt nākamnedēļ rīdzinieki trīs reizes spēlēs mājās – pret Ufas Salavat Julajev (23.II), Minskas Dinamo (25.II) un Habarovskas Amur (27.II). Izredzes izķepuroties no pēdējās vietas Rietumu konferencē rīdziniekiem praktiski bija zudušas vēl pirms spēles ar Ak Bars, tāpēc Rīgas Dinamo galvenais treneris Pēteris Skudra jau met skatu nākamās sezonas virzienā un sastāvā cenšas iespēlēt pēc iespējas vairāk jauno spēlētāju. Īpaši "zaļa" pirmdien bija aizsardzības līnija, jo spēlēja trīs 19 gadus vecie hokejisti – Ernests Ošenieks, Ņikita Mateiko un Miks Tumanovs. Ja ņem vērā, ka salīdzinoši neliela KHL pieredze ir Robertam Mamčicam un ka tikai šosezon no uzbrucēja par aizsargu ir pārkvalificēts Gunārs Skvorcovs, tad Dinamo aizsardzība ir stipri atjaunināta. Uzbrukumā arī ir pietiekami daudz gados jauno spēlētāju, tāpēc līdzīga spēkošanās ar Ak Bars līdz pēdējai sekundei nedaudz pārsteidza. Kazaņieši tomēr ieradās Rīgā ar aizvainojumu kamolu kaklā, jo abu komandu 19. janvāra spēlē Kazaņā Dinamo uzvarēja papildlaikā ar 5:4.

Arī šoreiz bija iespēja iegūt vienu vai pat divus punktus. Ak Bars vārtos nepārliecinoši spēlēja Timurs Biļalovs, kuram savulaik bija spoža sezona Rīgā. Miks Indrašis ar precīzu plaukstas metienu no savas ierastās vietas skaitliskajā vairākumā guva pirmos vārtos, savukārt Nikolajs Jeļisejevs, arī vairākumā, ar veiklām roku kustībām 15. minūtē rīdziniekus vēlreiz izvirzīja vadībā. Trešajā periodā savas vārtus gūšanas prasmes apliecināja Roberts Bukarts. Ak Bars sastāvā ar divām ripām izcēlās Francijas izlases uzbrucējs ar NHL pieredzi Stefans Da Kosta. Pēdējā vārtu guvumā kazaņiešiem gan paveicās. Pēc Mihaila Gluhova metiena no aizvārtes ripa atsitās pret rīdzinieku aizsarga slidu un ieslīdēja vārtos. Pēdējo atspēlēšanās cerību salmiņu aplauza Džeisī Lipons, pēdējā minūtē pretinieku zonā nopelnot noraidījumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi