Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Vītoliņš: Rīgas Dinamo neesmu atteicis

Trenera krēsls ir brīvs, un vaļa šādās reizes ir spekulācijām. Krievijas medijs Sport-express ziņo, ka Harijs Vītoliņš atteicies no piedāvājuma kļūt par Rīgas Dinamo galveno treneri.

"Man ir tikai viena versija, no kurienes parādījusies šāda informācija. Kad 2. janvārī biju ieradies Rīgā uz Vladimiram Jurzinovam veltīto hokeja spēli, man bija saruna ar Juri Savicki (Dinamo Rīga padomes priekšsēdētājs - M. Z.). Tad arī man tika uzdots jautājums, ko es domājot par Rīgas Dinamo trenēšanu, uz ko atbildēju, ka līdz sezonas beigām koncentrēšos darbam Krievijas izlasē," Dienai skaidroja Vītoliņš. Sezonu Harijs Vītoliņš sāka KHL kluba Maskavas Dinamo galvenā trenera amatā, bet decembra beigās tika atbrīvots. Viņš joprojām ir Oļega Znaroka palīgs Krievijas valstsvienībā un patlaban gatavo komandu maijā paredzētajam pasaules čempionātam Maskavā. "Jāskatās, ko Oļegs darīs. Runāt ar visiem var un vajag. Es gribu tikai uzsvērt to, ka Rīgas Dinamo neesmu atteicis, jo par šo tēmu konkrēti nav runāts."

Uz jautājumu, vai Rīgas Dinamo variants patiešām būtu interesants, Harijs norāda, ka Rīgā viņam vienmēr ir bijis patīkami strādāt. "Rīgā jau viss ir zināms - gan spēlētāji, gan vide, bet šobrīd es patiešām neko konkrētu nevaru atbildēt. Turpmākā mēneša laikā, kad visi būs uz vietas, centīšos noskaidrot, kādi ir nākotnes plāni Krievijas izlasē. Līgums ar Krievijas izlasi man beidzas 31. maijā."

Znaroks savulaik parakstīja līgumu par darbu Krievijas izlasē uz četriem gadiem, lai komandu gatavotu 2018. gada Phjončhanas ziemas olimpiskajām spēlēm. Skaidrs gan arī, ka Znarokam nopietns atskaites punkts būs šā gada pasaules čempionāts. Ja mājiniekiem nebūs zelta medaļu, iespējami visādi notikumu pavērsieni. Jebkurā gadījumā jau tagad ir runas, ka Znaroks varētu trenēt arī kādu kluba komandu. Izskan versija, ka Sanktpēterburgas SKA varētu piedāvāt darbu Znarokam. Vai tas nozīmē, ka pie šāda scenārija Harijs atkal kļūtu par viņa palīgu? "Ja mēs esam kopā izlasē un mērķis ir olimpiāde, tad es domāju, ka prātīgākais mums ar Oļegu būtu kopā strādāt un gatavoties darbam Krievijas izlasē," uzskata Vītoliņš.

Visu rakstu Skaidrību līdz Maskavai lasiet trešdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Rīgas Dinamo

Galvenie treneri
Juliuss Šuplers 2008. gada 25. jūnijs - 2011. gada 29. marts
Peka Rautakalio 2011. gada 27. aprīlis - 2012. gada 5. novembris
Artis Ābols 2012. gada 5. novembris - 2015. gada sezonas beigas (līdz 2013. gada aprīlim bija pienākumu izpildītājs)
Kari Heikile 2015. gada 6. jūlijs - 2016. gada 7. janvāris
Normunds Sējējs 2016. gada 7. janvāris - 2016. gada sezonas beigas (pienākumu izpildītājs)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi