Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Zemgale pret Slovēnijas, Rumānijas un Beļģijas klubiem

Eiropas eksāmens pašu mājās. Latvijas hokeja čempionvienība Zemgale/LBTU nedēļas nogalē Jelgavā Kontinentālajā kausā (KK) par vienīgo ceļazīmi uz 3. kārtu spēkosies ar HK Celje (Slovēnija), Liege Bulldogs (Beļģija) un CSM Corona Brasov (Rumānija).

Pēc vietas KK rangā galvenais konkurents varētu būt Slovēnijas klubs HK Celje, kas spēlē vietējā čempionātā un Alpu līgā. Pagājušajā sezonā Slovēnijas čempionātā sešu komandu konkurencē tas izstājās pusfināla stadijā. Celje sastāvā otro sezonu ir arī 23 gadus vecais Latvijas uzbrucējs Mikus Mintaušķis. Šosezon Alpu līgā septiņās spēlēs Mintaušķis ir iekrājis 7 (3+4) punktus. Komandas vārtus sargā 22 gadus vecais austrietis Jakobs Brandners, kas junioru vecumā hokeja prasmes apguva Somijā. Celje ir gados jauna komanda ar vidējo vecumu 21,4 gadi. Rumānijas klubs Brašovas Corona arī spēlē divos čempionātos – vietējā un Erste līgā, kurā ir septiņas Ungārijas un trīs Rumānijas komandas. Atšķirībā no Celje Brašovas sastāvā ir pieredzējuši spēlētāji (vid. vecums 28,8 gadi), no kuriem astoņi ir kanādieši. Beļģijas klubs Ljēžas Bulldogs no C grupas komandām rangā ir viszemāk. Pirmajā kārtā Bulldogs Spānijā vienīgajā spēlē ar 6:1 pārspēja mājinieku Jaca komandu. Bulldogs komandā par trenera palīgu strādā Latvijas speciālists Gints Bikars. Jelgavas turnīra uzvarētāji novembra starptautiskajā pārtraukumā brauks uz Francijas pilsētu Grenobli, kur E grupā bez mājiniekiem konkurenci sastādīs arī Lielbritānijas klubs Kārdifas Devils un Kazahstānas Nomad

Pirmajā kārtā vienā grupā spēlēja Optibet hokeja līgas (OHL) komandas Igaunijas HC Panther un Lietuvas Kaunas City. Abas komandas arī sadalīja vienīgo ceļazīmi uz otro kārtu. Kaunas City uzvarēja ar 9:4 un otrajā kārtā spēlēs D grupā Belgradā. Pretiniekos būs mājinieku Crvena Zvezda, Kijevas Sokil (Ukraina) un Ferencvarosi TC (Ungārija). Grupas uzvarētājs novembrī spēlēs F grupā Kortīnā d’ Ampeco, kur bez mājiniekiem iekļautas arī Herningas Blue Fox (Dānija) un GKS Katowice (Polija). 

Hokejs

Kontinentālais kauss, 2. kārta

C grupa Jelgavā: HK Celje (Slovēnija), Liege Bulldogs (Beļģija), CSM Corona Brasov (Rumānija), HK Zemgale/LBTU (Latvija)

  • 13.X 15.30 Celje – Bulldogs
  • 13.X 19.30 Zemgale/LBTU – Corona
  • 14.X 15.30 Celje – Corona
  • 14.X 19.30 Bulldogs – Zemgale/LBTU
  • 15.X 15.00 Corona – Bulldogs
  • 15.X 19.00 Zemgale/LBTU – Celje

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi