Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ātruma cilts video: Ar 300 eiro vērtu auto apkārt Latvijai

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz viesos vecbiedrs, īstens benzīngalva Artūrs Virbulis, kurš šovasar kopā ar domubiedriem īstenojis avantūru – Latvijas apceļošanu ar 300 eiro vērtām, pamatīgi padzīvojušām mašīnām. Tāpat raidījumā rubrika Blondīne servisā, kur atjautīgā Anete Ķēniņa centīsies nomainīt auto vējstikla slotiņas. Šķietami viegls uzdevums, taču arī tā izpildei vajadzīgas iemaņas.

Pauls uz sarunu aicinājis auto žurnālistu, Ātruma cilts draugu Artūru Virbuli, kurš kopā ar citiem auto entuziastiem atkārtoja pasaulslavenā britu auto raidījuma Top Gear vadītāju Džeremija Klārksona un Džeimsa Meja iecienīto trakulību – ar veciem, lētiem un nokalpojušiem auto doties tūrisma izbraucienā. Artūrs ar domubiedriem  maršrutam izvēlējies Latvijas apceļošanu.

Auto avantūras noteikums - spēkrata iegādes un remonta budžets nedrīkst pārsniegt nieka 300 eiro. Kādas ir iespējas Latvijas auto tirgū atrast tik lētu, bet braucošu mašīnu, un ar kādiem kurioziem brauciena dalībnieki saskarsies Latvijas ceļos, noskaidrosim jaunākajā Ātruma cilts sērijā.

Sarunas par automašīnām turpinās rubrikā Blondīne servisā, kur Pauls nolemj izaicināt Aneti Ķēniņu, piedāvājot nomainīt auto vējstikla slotiņas. Anete atzīst – autosportā viņa uzmanību velta trasē notiekošajam, savukārt slotiņu un vējstikla šķidruma padeves mehānisms nav tik labi zināms. Lai gan uzdevums ir viegls, Aneti sagaida pirmais "cietais rieksts" – kura no slotiņām ir jānomaina pirmā.

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem.

Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi