Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ātruma Cilts video: Jānis Skutelis ar žiguli bēg no policijas

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko Ātruma cilts sēriju. Šoreiz Pauls Timrots un Ilmārs Līkums nolēmuši iemainīt ierasto raidījuma studiju pret izbraucienu ar auto, un sev līdzi aicinājuši komiķi Jāni Skuteli. Ikdienā aktieris priecē skatītājus ar jokiem uz skatuves, bet Ātruma cilts Skutelim piedāvā iejusties pavisam cita veida etīdē, turklāt diezgan ekstrēmos apstākļos.

Jautrā kompānija savā izbraucienā devusies ar Volvo automašīnu, un Ilmārs Līkums noskaidrojis, ka ražotājs ir apņēmies panākt, lai sākot ar 2020. gadu viņu spēkratos ceļu satiksmes negadījumos cilvēki vairs neiet bojā. Mērķi palīdzēs sasniegt drošības aprīkojums. Pauls, Ilmārs un Jānis diskutē, vai dažādi mūsdienu drošības risinājumi tiešām palīdz pie stūres justies labāk vai tieši pretēji – atņem improvizācijas brīvību. 

Bet Ātruma cilts iestājas par jautrību ne vien sarunās, bet arī darbos, tādēļ Pauls un Ilmārs piedāvā Jānim pierādīt aktiera un autobraucēja iemaņas iestudētā policijas pakaļdzīšanās ainā. Jānis piepildīs senu sapni – iejutīsies bēgoša noziedznieka lomā, vienlaikus cenšoties neiekļūt avārijā. Vai Skuteļa ekstrēmās braukšanas prasmes ir tikpat labas, cik humora izjūta, noskaidrosim jaunākajā Ātruma cilts sērijā. 

Ātruma cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināti iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi