Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ātruma cilts video: Timrots un Sesks atklāj minirallija sezonu ar debiju komentētāju lomās

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts sēriju. Šoreiz Pauls Timrots kopā ar autosportistu Mārtiņu Sesku izmēģinās spēkus nacionālajā sporta veidā – komentēšanā no dīvāna jeb trases malas – šīs sezonas pirmajā minirallija treniņā.

Seska un Timrota ekipāža pērn sevi veiksmīgi apliecināja minirallija posmā Liepājā, tādēļ viņiem šosezon nekas vairs nav jāpierāda un abi var iejusties rallija komentētāju lomās trases malā. Kā pareizi startēt rallijā? Mārtiņš Sesks zina stāstīt, ka trasi pareizi un droši var izbraukt, ja ir īstā vilkme. Tāpat arī braucējiem pirms starta ir jāizdara liels darbs trenažieru zālē, jo rallijs ir izturības treniņš ar ievērojamu fizisko slodzi.

Treniņa dalībnieki ir gatavi startam, sarakstījuši savas stenogrammas un noilgojušies pēc sacensībām. To atzīst arī Eduards Kalve, LAF SAK padomes vadītājs, jo minirallija treniņš ir pirmā iespēja kopš 2020. gada oktobra satikties un visiem kopā izgāzt trasē. Regulārās sacīkstes sāksies jau 10. jūlijā Gulbenē, kur notiks šīs sezonas pirmais minirallija posms Gulbis. Tajā piedalīties aicināts ikviens interesents, turklāt rallija gaitas uzsākot, pietiks ar mazu, vienkāršu auto ar 1.6 litru dzinēju – ne velti šī klase pērn bija viena no populārākajām visos minirallija posmos.

Kā minirallija braucējiem pēc ilgāka pārtraukuma veiksies trases līkumos un ko par viņu meistarību teiks komentētāji Sesks un Timrots, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. Ātruma cilts katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi