Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Jonass izlaidīs arī šajā nedēļas nogalē paredzēto pasaules čempionāta posmu

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass, kurš pirms divām nedēļām piedzīvoja kritienu, nevarēs piedalīties šīs nedēļas nogalē gaidāmajā pasaules čempionāta posmā Šveicē.

LETA jau ziņoja, ka Jonass aizpagājušajā nedēļā Čehijā notikušajā pasaules čempionāta 13.posmā pirmajā braucienā MX2 klasē piedzīvoja kritienu, gūstot smadzeņu satricinājumu.

"Diemžēl nepiedalīšos šīs nedēļas nogales sacensībās Šveicē. Ārsti vēl joprojām neļauj man kāpt uz motocikla," tviterī raksta Jonass.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā MX2 klasē pārliecinošs līderis ar 597 punktiem ir Jonasa komandas biedrs Red Bull KTM Factory Racing rindās Džefrijs Herlingss no Nīderlandes, kurš šonedēļ ar vienību pagarināja līgumu līdz pat 2020.gadam. 10.jūlijā sacensībās Nīderlandē viņš salauza atslēgas kaulu, bet atlabšanai vajadzēs aptuveni vēl dažas nedēļas.

Otrajā vietā kopvērtējumā ar 510 punktiem ierindojas šveicietis Žeremijs Sīvers, bet trešajā vietā ar 403 punktiem joprojām atrodas Jonass, kuram ceturtajā vietā esošais francūzis Benuā Paturels zaudē desmit punktus.

Tikmēr Roberts Justs no HSF Logistics komandas ar 130 punktiem ieņem 17.vietu, bet Kārlis Sabulis, kuram bija trīs posmu līgums ar Kemea Yamaha Racing komandu, ar 34 punktiem atrodas 30.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi