Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Neilandam gūtais atslēgas kaula lūzums neliegs dalību Tokijas olimpiskajās spēlēs

Latvijas šosejas riteņbraucējam Kristam Neilandam sestdien gūtais atslēgas kaula lūzums neliegs dalību Tokijas olimpiskajās spēlēs, prognozē sportists.

Jau ziņots, ka Neilands sestdien uzsāka savu trešo "Giro d'Italia" velobraucienu karjerā, pirmajā posmā - 8,6 kilometrus garajā individuālajā braucienā - uzrādot 105.rezultātu. Atceļā uz viesnīcu Neilands piedzīvoja kritienu un tika nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēja labās puses atslēgas kaula lūzumu.

Kuldīdznieka pārstāvētā "Israel Start-Up Nation" komanda paziņoja, ka riteņbraucējam tūre ir noslēgusies un viņam būs nepieciešam operācija.

Kā aģentūrai LETA atklāja Neilands, viņš cer, ka plānotā operācija tiks veikta otrdien.

"Ja šonedēļ viss noritēs bez problēmām, tad ir cerība jau jaunnedēļ mierīgā režīmā atsākt braukšanas treniņus iekštelpās," rakstīja Neilands.

Latvijai ir divas kvotas dalībai Tokijas olimpisko spēļu grupas braucienā un tās atvēlētas Neilandam un Tomam Skujiņam. Olimpiskajās spēlēs grupas brauciens paredzēts 24.jūlijā.

"Domāju, ka savainojums neliegs piedalīties olimpiskajās spēlēs, jo ir pietiekami daudz laika, lai paspētu tikt atpakaļ uz strīpas. Ar labu turpmāko sacensību programmu ir iespējams atgriezties pašā labākajā formā sezonas otrajai pusei," atzīmēja riteņbraucējs.

Neilands iepriekš "Giro d'Italia" bija startējis 2018. un 2019.gadā. Aizpērn riteņbraucējs 17.etapā ierindojās augstajā piektajā vietā.

Šosezon 26 gadus vecais riteņbraucējs augstvērtīgāko rezultātu sasniedza aprīlī, kad Migela Induraina vārdā nosauktajās sacensībās finišēja sestajā vietā. Tāpat viņam bijuši gana veiksmīgi starti Parīzes-Nicas velobraucienā, pavasara klasikās Nīderlandē un Beļģijā, kā arī daudzdienu sacensībās Francijā, kur tika izcīnīta astotā vieta kalnu karaļa vērtējumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi