Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Bukmeikeri paredz, ka Ostapenko Australian Open gūs lielākus panākumus kā Sevastova

Naktī uz pirmdienu Australian Open tenisa turnīru uzsāka Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko, bet Anastasija Sevastova savu pirmo spēli aizvadīs otrdien. Par spīti Ostapenko neveiksmīgi iesāktajai sezonai, sporta totalizatora Betsafe bukmeikeri paredz, ka viņa sasniegs lielākus panākumus nekā Sevastova, iekļūstot tālākā turnīra stadijā.

Ostapenko Austrālijas Grand Slam pirmajā kārtā tika ielozēta pret pazīstamo Itālijas tenisisti Frančesku Skjavoni, kura šobrīd atrodas savas profesionālās karjeras norietā un ieņem tikai 96. vietu pasaules rangā. Viņu tikšanās bija  starp divām French Open čempionēm, jo Skjavoni šo titulu izcīnīja 2010. gadā.

Ostapenko pirmajā kārtā bija izteikta favorīte, viņas uzvara tika novērtēta ar koeficientu 1,06. Šorīt Rod Laver kortos tika apstiprinātas šīs prognozes un itāliete pārpēta divos setos ar rezultātu 6:1; 6:4. Nākamajā kārtā būs jāspēlē pret ķīnieti Duanu, kas patreiz noslēdz spēcīgāko tenisistu simtnieku. Bukmeikeri paredz arī šeit salīdzinoši vieglu uzvaru latvietei, kas novērtēta ar koeficientu 1.26.

Savukārt Anastasija Sevastova Austrālijas turnīru sāks pret ASV pārstāvošo Varvaru Ļepčenko, kura WTA rangā ieņem 64. pozīciju. Arī Sevastova bukmeikeru vērtējumā ir favorītes lomā, taču viņas uzvara novērtēta ar koeficientu 1,35, kamēr pretinieces iespējamais panākums saņēmis koeficientu 3,20.

Ja Sevastovai izdosies pārvarēt pirmo kārtu, ļoti ticams, ka viņas nākamā pretiniece būs titulētā Krievijas sportiste Marija Šarapova. Iepriekš Sevastova tieši Šarapovu apspēlēja US Open astotdaļfinālā 2017. gadā.

Lai arī ar paraugmaču pret Ostapenko pēc vairāku mēnešu pārtraukuma tenisa apritē atgriezās Serēna Viljamsa, Australian Open viņa vēl nepiedalīsies. Līdz ar to tāpat kā pagājušajā gadā sieviešu turnīri būs visai neparedzami izteiktas favorītes trūkuma dēļ. Šoreiz sporta totalizators Betsafe nevienai tenisistei nav norādījis zemāku triumfa koeficientu par 8,00. Vīriešu konkurencē, piemēram, tādi ir veseli trīs – Rodžers Federers ir galvenais favorīts ar koeficientu 2,75, augstu tiek vērtētas arī Rafaela Nadala (5,00) un Novaka Džokoviča izredzes (6,00). Jāatgādina, ka šosezon būs otrā reize pēdējos 12 gados, kad Australian Open vīriešu turnīrā nepiedalīsies Latvijas tenisists, jo Ernests Gulbis šīs sacensības izlaiž.

Bukmeikeri piedāvā arī salīdzināt Ostapenko un Sevastovas gaidāmo panākumu ceļu šajā turnīrā. Betsafe uzskata, ka Ostapenko sasniegs trešo vai ceturto kārtu (koeficients attiecīgi 4,00 un 3,00), kamēr Sevastovai kā ticamākais turnīra iznākums tiek paredzēta izstāšanās otrajā kārtā (koeficients 1,65).

Savukārt iespēja, ka Sevastova turnīru varētu turpināt ilgāk nekā Ostapenko un iekļūt tālākā kārtā, novērtēta ar koeficientu 4,00. Bet abu izstāšanās vienā turnīrā fāzē saņēmusi koeficientu 4,50.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi