Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Šarapova: Sevastova spēlē ļoti daudzpusīgi un ar pārliecību

Anastasija Sevastova demonstrē ļoti daudzpusīgu sniegumu un spēlē ar lielu pārliecību, liekot pretiniecēm izdarīt daudz sitienu un tādējādi sāncenses nogurdinot, pēc svētdien ASV atklātā čempionāta astotdaļfināla mačā ar Latvijas tenisisti piedzīvotā zaudējuma atzina Krievijas tenisa zvaigzne Marija Šarapova.

Jau vēstīts, ka Sevastova svētdien mačā pret pieckārtējo Grand Slam turnīru uzvarētāju Šarapovu nodemonstrēja savu raksturu un aukstasinību, izcīnot uzvaru trijos setos un otro gadu pēc kārtas sasniedzot šo sacensību ceturtdaļfinālu. Latvijas tenisiste svinēja panākumu ar 5-7, 6-4, 6-2.

"Anastasija darbojas ļoti daudzpusīgi un pretiniecēm liek izdarīt daudz sitienu. Viņai patīk spēlēt ar pārliecību par saviem spēkiem. Bez tam es pati ļāvu viņai panākt to, lai šī spēle būtu gara un fiziski nogurdinoša, jo pēc pirmā seta vairs nedarbojos tik agresīvi," turnīra rīkotāji citē Šarapovu. "Pati atdevu iniciatīvu un devu pretiniecei pārāk daudz laika, lai viņa varētu diktēt noteikumus un pēc maniem sitieniem aizsniegtos līdz bumbiņām."

Neskatoties uz zaudējumu, Šarapova centās atrast arī pozitīvo.

"Aizvadīju četras spēles lielas skatītāju auditorijas priekšā, atrados sacensību vidē, kas man ļoti pietrūka. Turnīrā ierados, pirms tam aizvadot pārāk maz spēļu, arī treniņu skaits nebija pietiekošs. Protams, pēc zaudējuma vienmēr ir sarūgtinājums, tomēr, atskatoties uz šo nedēļu, man ir liels prieks par to," klāstīja tenisa zvaigzne.

Šarapova šobrīd rangā ir 146.pozīcijā, bet savulaik vairākas reizes bijusi ranga līdere, kopā vadībā atrodoties 21 nedēļu. Šis bija pirmais Grand Slam turnīrs pēc 15 mēnešu diskvalifikācijas izciešanas, kuru viņa saņēma par aizliegtās vielas meldonija lietošanu. Šarapova ir 2006.gada ASV atklātā čempionāta uzvarētāja, kā arī divas reizes triumfējusi Francijas atklātajā čempionātā, bet pa reizei ieguvusi arī Austrālijas atklātā čempionāta un Vimbldonas čempionāta uzvarētājas titulus.

Jau vēstīts, ka ceturtdaļfinālā Sevastova tiksies ar amerikānieti Sloeinu Stīvensu, kura rangā ir 83.vietā.

Sevastovai šī ir veiksmīgākā sezona karjerā, kas izpaužas arī pasaules rangā. Kopš februāra Latvijas tenisiste tikai reizi apstājusies kāda turnīra pirmajā kārtā un jūnija beigās viņa triumfēja Maljorkas WTA sacensībās, tiekot pie otrā šāda līmeņa titula karjerā.

Top komentāri

sāncense nogurusi
s
Vairs nav meldonija, kas uzmundrina...
yt
y
Mildronāts ir ļoti normālas sirds zāles, bet to satāvā esošo meldoniju iekļāva aizliegto vielu sarakstā tikai tādēļ, lai varētu izrēķināties ar krievu sportistiem, jo bija labi zināms, ka viņi lieto midronātu. Netīra jeņķu politika. Šarapova pēc traumām un ilgās nespēlēšanas vēl nav tādā formā, lai vairākus mačus pēc kārtas varētu nosp;ēlēt tāpat kā pret Halepu
tev ,debīliķi,
t
kur nu meldonijs ; pietiek ar plastmaseni astoņgrādīgās žļergas ,lai savus vēmekļus grūstu ŠEIT
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi