Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Sevastova: Man ļoti patīk spēlēt izlasē, tajā ir laba atmosfēra

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Anastasija Sevastova pēc tam, kad mūsu tenisa izlase ceturtdien Tallinā ar 2-1 pārspēja Poliju Federāciju kausa Eiropas/Āfrikas zonas pirmās grupas turnīra otrajā duelī, portālam Diena.lv norādīja, ka spējusi labi noskaņoties.

"Spēle jau no paša sākuma izdevās ļoti laba. Veiksmīgi iegāju spēlē, tāpēc arī izdevās uzvarēt divos diezgan vieglos setos," priecājās Sevastova, kura pasaules rangā atrodas 15.pozīcijā, un ar rezultātu 6-1, 6-2 pārspēja Magdalenu Frehu, kura ir 144.vietā, tobrīd izvirzot Latviju vadībā ar 1-0.

Kas ir bīstamākais, spēlējot pret tenisistēm, kuras līdz šim nav uzvarējušas top100 spēlētājas?

Tas, ka agri vai vēlu viņām tā pirmā reize var pienākt (smejas). Bīstamākais ir tas, ka viņām šādās spēlēs nav, ko zaudēt. Viņas varbūt nav tik spēcīgas, bet tāpat labi kustās, daudz variē spēli un meklē iespējas, kā gūt punktus. Viņas var nospēlēt neprognozējami.

Vai vēl jūti kājas savainojumu, kura dēļ izlaidi iepriekšējo turnīru?

Nē, kāja izskatās labi. Šeit, Tallinā, ir forši, ka komandai klāt ir fizioterapeits. Man ikdienā tāda nav, tāpēc tas ļoti palīdz atjaunoties.

Kā jūties, atgriežoties Latvijas izlasē?

Man ļoti patīk spēlēt izlasē. Mums ir laba komanda un laba atmosfēra tajā.

Cik ļoti izjuti to, ka otrajā dienā bija vairāk līdzjutēju?

Zināju, ka viņi atbrauks no Liepājas. Laikam iepriekšējā naktī atbrauca. Protams, arī kortā sadzirdēju viņus un atbalsts man palīdzēja.

 

Tallinā ieradies arī Anastasijas treneris un dzīvesbiedrs vienā personā Ronijs Šmits. "Pirmajās spēlēs Nastja bija mazliet nervoza, jo Federāciju kausā komandas sastāvā atgriezās pēc ilga pārtraukuma, bet, manuprāt, viņa labi tika galā ar visu šo spiedienu. Nospēlēja jau trīs spēles un katrā no tām rādīja arvien labāku sniegumu. Ir redzams, ka pārliecība par saviem spēkiem viņai turpina pieaugt un to viņa paņems līdzi arī uz nākamo dienu spēlēm," viņš norāda.

Šmits atzina, ka Igaunija atgādina Austriju, kur pāris dzīvo ikdienā. "Tallinā mums patīk. Jau iepriekšējās dienās paguvām mazliet arī pastaigāt pa pilsētu, apskatīt to, paēst. Cilvēki ir jauki un atsaucīgi. Man arī ļoti patīk, ka ir ziema, jo tāda mums ir arī Austrjā. Mazliet mājas sajūta."

Top komentāri

Zinetulla
Z
šis meitēns ir malaģecs, nu vienīgi , ka pretim nav spēlētājas no augstākajiem plauktiem , bet vienalga forši .
vīra kungam
v
Eiropa mīlīt , tas jāsāk saprast , mums gan Latvijā pulku krievu , bet ar laiku tie mait... tfu , atsaldeņi arī sapratīs , ka Latvija ir Eiropā nevis krievijas guberņa.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi