Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Sevastova WTA rangā pakāpjas līdz 849.vietai; Ostapenko saglabā 13.vietu

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pēc atgriešanās tenisa kortos jaunākajā WTA rangā ir pakāpusies uz 849.vietu, Aļonai Ostapenko saglabājot 13.vietu.

Sevastova, pagājušajā nedēļā Andoras "WTA 125" turnīrā startējot ar īpašo ielūgumu, tika līdz ceturtdaļfinālam, atsākot spēlēšanu pēc nepilnu divu gadu pārtraukuma.

33 gadus vecā Sevastova ar 29 ranga punktiem ir kļuvusi par Latvijas tenisa piekto raketi.

2018.gadā viņa WTA rangā sasniedza 11.vietu.

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja rangā ir astoņas vietas zemāk, ieņemot 142.vietu, bet uz trešo vietu Latvijas tenisistu rangā ir pakāpusies Diāna Marcinkēviča, kura ir 32 vietas augstāk un ieņem 343.vietu. Viņa ir apsteigusi Danielu Vismani, kura ir piedzīvojusi vienas vietas kritumu un ieņem 371.vietu.

Kamilla Bartone pakāpusies 142 ailītes augstāk un ir 1009., Anna Ozerova ir noslīdējusi divas vietas zemāk un ir 1043. vietā, Margarita Ignatjeva ir astoņas vietas zemāk (1145.), bet Valerija Kargina - divas vietas augstāk (1332.).

Labāko trīsdesmitniekā izmaiņas nav notikušas. Pirmā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, aiz kuras ierindojas neatkarīgā sportiste Arina Sabaļenka un amerikāniete Korija Gofa. Jeļena Ribakina no Kazahstānas ir ceturtā, ASV sportiste Džesika Pegula - piektā. Sestā ir tunisiete Onsa Žabēra, septītā - Markēta Vondroušova no Čehijas, astotā ir viņas tautiete Karolīna Muhova, devītā - grieķiete Marija Sakari, bet labāko desmitnieku noslēdz vēl viena Čehijas spēlētāja Barbora Krejčīkova.

Dubultspēļu rangā Ostapenko saglabā 36.vietu, vienu vietu augstāk nekā pagājušajā nedēļā ir Vismane (182.), bet vietu zemāk - Darja Semeņistaja (194.) un Marcinkēviča (226.).

Piecas vietas zemāk ir Ignatjeva (693.), 637 vietu kāpumu piedzīvojusi Bartone (730.), bet 11 - Ozerova (1036.). Kargina ir saglabājusi 1484.vietu, bet Marija Semeņistaja ir 18 vietas zemāk (1516.).

Pasaules ranga līdere dubultspēlē ir austrāliete Hantere Storms, kurai seko Elise Mertensa no Beļģijas, trešo vietu dalot Gofai ar Pegulu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi