Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Snieguma šūpolēs neaizsniedzas līdz finālam Kalifornijā

Kāpumiem un kritumiem bagātā turnīrā Latvijas tenisistei Aļonai Ostapenko (29. rangā) Indianvelsā izdevās sasniegt vienu no sezonas labākajiem rezultātiem. Tiesa, vilšanās sajūta palika pēc pusfināla, kurā rīdziniece nenosargāja lielu pārsvaru un lielākoties pašas pieļauto nepiespiesto kļūdu dēļ ar 6-3, 3-6, 5-7 zaudēja baltkrievietei Viktorijai Azarenkai (32.). Jau šonedēļ Aļona piedalīsies Kremļa kausa izcīņas WTA turnīrā Maskavā.

Prestižajā Indianvelsas turnīrā Ostapenko tikai pirmajā spēlē pret Šuveju Sje iztika bez pamatīgām svārstībām sniegumā, tomēr bija tuvu tam, lai trešo reizi šosezon spēlētu finālā. "Viņa (Ostapenko – aut.) pirmajā setā spēlēja neticami labi. Es varēju tikai mēģināt atrast vai radīt kādu iespēju, lai atgrieztos spēlē, lai iegūtu kaut kādu kontroli pār to," uz Aļonas labo sniegumu norādīja arī Azarenka. Spēlē pret baltkrievieti Latvijas tenisiste samērā veiksmīgi servēja, trāpot vairāk nekā divas trešdaļas pirmo servju, taču pievīla breikbumbu realizācija (4/13) un galvenokārt 59 nepiespiestās kļūdas. Tostarp četras reizes pēc kārtas Aļona kļūdījās izšķirošā seta galotnē, kad viņai bija 30:0 pārsvars. Azarenka jau nākamajā geimā nopelnīja sev dalību svētdien vēlu vakarā notikušajā finālspēlē.

Par pusfināla sasniegšanu Ostapenko ieguva 390 ranga punktu, kas viņai ir labākais sasniegums Indianvelsā. Viņas karjeras ceļi no saulainās Kalifornijas jau aizveduši uz Krievijas galvaspilsētu Maskavu, kur notiks līmeni zemāks WTA 500 sērijas turnīrs. Kremļa kausa izcīņā Ostapenko pirmajā kārtā spēlēs pret Andreu Petkoviču (74.) no Vācijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcīnītas papildu vietas

Latvijas Biatlona federācijas ģenerālsekretārs Juris Pīpkalējs: "Komandas sastāvs nākamsezon, visticamāk, nemainīsies."

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi