Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Hartingu tomēr iekļauj Vācijas izlasē startam pasaules čempionātā

Olimpiskais čempions diska mešanā vācietis Kristofs Hartings tomēr iekļauts Vācijas izlasē startam pasaules čempionātā vieglatlētikā Katarā, kaut iepriekš par saviem izteikumiem par konkurentiem un valsts vieglatlētikas federāciju netika nominēts braucējos, kļuva zināms pēc tam, kad izlases sastāvu startam Dohā paziņoja izlases vadība.

29 gadus vecais Hartings bija to 28 atlētu vidū, kurus Vācijas Vieglatlētikas savienība (DLV) pirmdien nosauca kā braucējus uz Pasaules čempionātu Dohā, kas notiks no 27.septembra līdz 6.oktobrim.

2016.gada olimpisko spēļu čempions Hartings bija izpildījis kvalifikācijas normatīvu, taču nebija pirmo nosaukto braucēju vidū augusta sākumā savu izteikumu dēļ. Viņš bija kritizējis konkurentus, nosaucis valsts čempiona titulu par nenozīmīgu un apsūdzējis DLV atlētu šantāžā, lai panāktu to startu Vācijas meistarsacīkstēs.

71 dalībnieka priekšgalā ir sezonas līdere tāllēkšanā Malaika Mihambo, bet kā nākamie medaļu kandidāti tiek minēti šķēpmetēji ar pasaules čempionu Johannesu Feteru priekšgalā, desmitcīņnieki un vidējo distanču skrējēja Konstance Klosterhalfena.

"Mēs būsim labi sagatavota komanda Dohā," teica vienības galvenais treneris Aleksandrs Štolpe.

Savukārt DLV ģenerāldirektore Idrisa Gonšinska piebilda, ka "liela daļa pieredzes būs ļoti noderīga 2020.gada olimpiskajās spēlēs Tokijā, kas notiks līdzīgos apstākļos".

Pirms diviem gadiem Londonā bez Fetera zelta Vācijai tikai arī pa divām sudraba un bronzas medaļām, Hartingam ierindojoties sestajā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi