Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Slavenais sprinteris Bolts uzsācis treniņus Austrālijas futbola komandā Mariners

Pasaules sprinta leģenda Useins Bolts no Jamaikas uzsācis treniņus Austrālijas augstākās līgas futbola komandas Gosfordas Mariners sastāvā.

Jau ziņots, ka Bolts pagājušajā nedēļā pievienojās Mariners, kas spēlē A-League turnīrā, cenšoties iekļūt vienības sastāvā un piepildīt savu sapni par profesionāla futbolista karjeru, bet treniņus viņš uzsāka otrdien.

Pirmajā treniņu dienā visai vēsā laikā Bolts iesildījās un veica uzdevumus ar bumbām kopā ar pārējiem spēlētājiem, laukumā darbojoties 45 minūtes.

"Futbolā ir tāpat kā vieglatlētikā - pirmais treniņš vienmēr ir visgrūtākais," sacīja Bolts. "Apzinos, cik daudz darba vēl nepieciešams paveikt, taču es jūtos labi. Neesmu sev uzstādījis nekādus mērķus, bet vienkārši eju un daru savu darbu. Šī ir mana pirmā iespēja nokļūt profesionālā futbola līmenī un pagaidām nezinu, ko sagaidīt. Esmu Austrālijā, lai mācītos un kļūtu labāks."

Vieglatlēta karjeru noslēgušais Bolts jau iepriekš vairākkārt pauda vēlmi sākt profesionāla futbolista karjeru, taču līdz šim viņam ar šī mērķa sasniegšanu nesekmējās.

Marta izskaņā Bolts devās uz pārbaudēm Vācijas bundeslīgas komandā Dortmundes Borussia un aizvadīja dažus treniņus kopā ar komandu. Tāpat viņš viesojies klubos Norvēģijā un Dienvidāfrikā.

Bolts iepriekš apliecinājis, kas šis nav nekāds reklāmas pasākums, jo ir apņēmības pilns kļūt par profesionālu futbolistu. "Tas ir pavisam nopietni. Es vēlos pierādīt, uz ko esmu spējīgs," pēc ierašanās Sidnejā sacīja Bolts.

Austrālijas futbola jaunā sezona sāksies oktobrī.

Jamaikas sprinteris ir pasaules rekordists 100 un 200 metru metru distancēs. Simts metrus viņš savulaik veica 9,58 sekundēs, bet divas reizes garāku distanci noskrēja 19,19 sekundēs.

Bolts sprintera karjeru noslēdza pēc pagājušā gada pasaules čempionāta. Viņš ir astoņu olimpisko zelta medaļu un 14 pasaules čempionāta medaļu īpašnieks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi