Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Velvere: Jau iesildoties jutu, ka neesmu pilnībā atjaunojusies

Latvijas vieglatlēte Līga Velvere sestdien pirms 800 metru pusfināla skrējiena jau iesildoties jutusi, ka nav pilnībā atjaunojusies no piektdienas startiem, tāpēc skrējienā uzrādītais rezultāts bijis tik zems, sarunā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību (LVS) teica sportiste.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Velvere sestdien Dohā pasaules čempionātā vieglatlētikā 800 metru distances pusfinālā savā skrējienā finišēja pēdējā ar rezultātu divas minūtes un 6,99 sekundes un finālā neiekļuva.

"Laika sprīdis starp vakardienu un šodienu bija ļoti īss. Likās, ka pat vesela diena nav pagājusi, jo šķietami īsā laikā bija divi skrējieni," par pieredzēto stāstīja Velvere. "Varbūt citām sportistēm tā pieredze bija lielāka, bet man šis laika sprīdis bija nedaudz par īsu.

"Jau iesildoties jutu, ka neesmu pilnībā atjaunojusies - kājas bija smagas un skriet bija grūti. Tomēr to visu noliku pie malas un gatavojos skrējienam. Skrēju kā varēju."

Sportiste arī atklāja, ka šo sezonu viņa par veiksmīgu nevar nosaukt.

"Šī sezona kopumā nav izdevusies, jo mans mērķis vienmēr ir bijis personīgais rekords, kas šogad izpalika. Kopumā sezonu var vērtēt gan ar pluss, gan mīnuss zīmi," teica sportiste. "Sākumā bija labi starti, bet vidū bija neizskaidrojamas traumas, kas neļāva trenēties ar pilnu atdevi. Taču iekļūšana pasaules čempionāta pusfinālā vērtējams kā labs sniegums." 

Skrējēja piebilda, ka rudenī sacensībās neplāno piedalīties, jo vēlas kārtīgi atpūsties pirms gatavošanās olimpiskajam gadam.

Pasaules čempionāts līdz 6.oktobrim norisināsies Kataras galvaspilsētā Dohā. Čempionāts notiks desmit dienas, sadalot medaļu komplektus 49 disciplīnās.

Latviju šajās meistarsacīkstēs pārstāvēs 12 sportisti.

 

Top komentāri

Nagla
N
Pacietību un veiksmi turpmāk!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi