Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ešpiņu turnīra ceturtdaļfinālā spēkosies divi Latvijas pludmales volejbola dueti

Latvijas pludmales volejbola pāri Jānis Šmēdiņš/Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs sestdien izcīnīja uzvaras astotdaļfinālos Portugāles kūrortpilsētā Ešpiņu notiekošajā Pasaules kausa četru zvaigžņu posmā, tādējādi nodrošinot savstarpēju ceturtdaļfinālu.

Turnīrā ar ceturto numuru izliktie Šmēdiņš/Samoilovs ar rezultātu 2-0 (21:16, 21:15) pārspēja turkus Muratu Giginolu un Volkanu Gegtepi, kuri turnīrā bija izlikti ar 28. numuru.

Tikmēr turnīrā ar 11. numuru izliktie Pļaviņš/Točs ar rezultātu 2-0 (21:19, 21:18) guva virsroku pār sacensību 15. numuru Diasu Nadiru un Serhio Bajardu.

Ceturtdaļfināla mačs ieplānots plkst. 21 pēc Latvijas laika.

Kā vēstīts, abi Latvijas dueti savās apakšgrupās izcīnīja divas uzvaras, tādējādi izslēgšanas turnīri sāka no otrās kārtas jeb astotdaļfināla.

Piektdien zaudējumu astotdaļfinālā cieta Anastasija Kravčenoka un Tīna Laura Graudiņa, kuras turnīru noslēdza dalītā devītā vietā.

Pirms tam trešdien šī turnīra kvalifikāciju nepārvarēja cits Latvijas sieviešu duets Alise Lece un Ilze Liepiņlauska, kuras zaudēja izšķirošajā - otrajā - kārtā.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā Šmēdiņš/Samoilovs izcīnīja bronzu Polijas galvaspilsētā Varšavā notikušajā četru zvaigžņu posmā. Vēl martā viņi ieguva bronzu ASV notikušajā Fortloderdeilas piecu zvaigžņu turnīrā, kamēr maijā Latvijas duets bija ceturtais citā ASV notikušajā turnīrā Hantingtonbīčā, kam savukārt bija piešķirtas četras zvaigznes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi