Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

FOTO: Latvijas labāko pāru finālā Jūrmalā triumfē Samoilovs/Šmēdiņš

Pašmāju pludmales volejbola dueti Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka svētdien Majoros izcīnīja uzvaru ERGO Open 2020 otrā posma finālos.

Šie abi dueti triumfēja arī pirms divām nedēļām notikušajā pirmajā posmā Ventspilī.

Samoilovs/Šmēdiņš, kuri bija izlikti ar otro numuru, spraigā finālā ar 2-1 (21:14, 25:27, 15:10) uzveica turnīra pirmo pāri Mārtiņu Pļaviņu/Edgaru Toču.

Finālspēles otrajā setā Samoilovs/Šmēdiņš neizmantoja vairākas mačbumbas, tādējādi cīņa turpinājās trešajā setā, kurā Pļaviņš/Točs tomēr atzina pretinieku pārākumu.

Cīņā par bronzu divu Lietuvas duetu duelī Patriks Stankevičs/Audrjus Knašs (6.) ar 2-1 (21:23, 21:16, 17:15) uzveica Arturu Vasiļjevu/Robertu Juhņeviču (10.).

Pirms tam pusfinālos Pļaviņš/Točs ar 2-0 (21:19, 21:12) uzvarēja Vasiļjevu/Juhņeviču, bet Samoilovs/Šmēdiņš ar 2-0 (21:18, 21:15) guva virsroku pār Stankeviču/Knašu.

Vīriešiem pamatturnīrā par vienīgo pārsteigumu varētu nosaukt ceturtdaļfināla iznākumu mačā, kurā Vasiļjevs/Juņevičs pieveica turnīra ceturto pāri - Mihailu Samoilovu/Aleksandru Soloveju.

Sievietēm galvenās favorītes Graudiņa un Kravčenoka titula mačā ar 2-0 (21:18, 21:10) apspēlēja lietuvietis Ievu Dumbauskaiti/Gerdu Grudzinskaiti, kurām bija trešais numurs.

Tāpat pie godalgas tika turnīra otrais numurs Varvara Brailko un Anete Namiķe, kuras bronzas spēlē ar 2-1 (20:22, 21:16, 15:8) uzvarēja Igaunijas duetu Helēni Hollasu/Līsu Sometsu, kuras bija izsētas ar sesto numuru.

Pusfinālos Graudiņa/Kravčenoka ar 2-0 (21:17, 21:11) pārspēja igaunietes, bet Lietuvas duets ar 2-0 (21:17, 21:15) pieveica Brailko/Namiķi.

Otrajam čempionāta posmam vīriešu konkurencē bija pieteikusies 41 komanda, bet sieviešu - 27 dueti. 

Sezonas turpinājumā paredzēti posmi Saulkrastos (23.-25.jūlijs), kur spēlēs tikai vīrieši, Daugavpilī (8.-9.augusts) un Cēsīs, kur 14.-16.augustā paredzēts fināls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Merzļikinam un Blue Jackets sagrāve pret Jets

Graujošu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda, kas savā la...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi