Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Graudiņa/Kravčenoka un Pļaviņš/Točs ar uzvarām sāk PČ Hamburgā

Latvijas pludmales volejbolisti Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka un Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs piektdien Hamburgā ar uzvarām uzsāka dalību pasaules čempionātā.

Graudiņa/Kravčenoka, kuras izliktas ar 26.numuru B grupas cīņā ar 2-0 (21:15, 21:16) pārspēja polietes Kingu Vojtašiku/Katažinu Kocjoleku, kurām piešķirts 23.numurs.

Pasaules čempionātu Latvijas duets turpinās sestdien, kad nākamajā mačā būs jātiekas ar austrietēm Katarinu Šicenhoferi/Lenu Plesučnigu (2.), bet pirmdien paredzēta cīņa ar vācietēm Leoniju Kercingeri/Sāru Šnaideri (47.).

Savukārt vīru turnīrā ar 23.numuru izliktie Pļaviņš/Točs pirmajā B grupas mačā ar 2-0 (21:19, 21:16) uzveica ar 26.numuru izsētos vāciešus Filipu Arni Bergmanu/Janniku Harmsu.

Turpinājumā latviešus gaida cīņas ar marokāņiem Mohamedu Abišu/Zuheiru Elgrauī (47.) un spēcīgajiem poļiem Mihalu Brilu/Gžegožu Fijaleku (2.).

Sestdien pasaules čempionātu iesāks arī Latvijas vadošais vīriešu pāris Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, kuri izlikti ar 11.numuru. Viņiem K grupas spēles būs pret čīliešiem Ignasio Alehandro Zavalu/Gasparu Lammelu (38.), šveiciešiem Adrianu Haidrihu/Mirko Gersonu (35.) un kanādiešiem Semu Pedlovu/Semu Šekteru (14.).

Pasaules čempionātā 48 pāri sadalīti 12 apakšgrupās pa četriem katrā. Pēc viena apļa turnīra katras grupas divas labākās vienības, kā arī četri no 12 trešo vietu ieguvējiem kvalificējas izslēgšanas sacensībām. Savukārt pārējās astoņas trešo vietu ieguvējas tiks lozētas pa pāriem un cīnīsies par vēl četrām ceļazīmēm uz izslēgšanas turnīru.

Pasaules čempionāts Hamburgā notiks līdz 7.jūlijam. Pasaules čempionu titulus izcīnījušie dueti savām valstīm nodrošinās ceļazīmes uz 2020.gada Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Pirms diviem gadiem notikušajā pasaules čempionātā labākais duets no Latvijas bija Samoilovs/Šmēdiņš, kuri aizkļuva līdz turnīra astotdaļfinālam.

papildināts virsraksts un visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi