Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Kēls: Jāsaprot, kā volejbolisti viens otram var vairāk palīdzēt

Latvijas vīriešu volejbola valstsvienības galvenais treneris Avo Kēls pēc CEV Eiropas Sudraba līgā izcīnītās uzvaras pār Kosovu pauda gandarījumu par izcīnītiem trīs punktiem un to, ka komanda nezaudēja nevienā setā, tomēr nebija priecīgs par spēles gaitu. "Saprotu, ka pretinieks nav tik augstas klases, tomēr man būs jāpadomā, kā uzlabot mūsu spēles zīmējumu un arī fizisko sagatavotību. Tas būs nākamo trīs četru dienu uzdevums," Latvijas žurnālistiem teica Kēls.

Prištinā notikušajā spēlē Latvijas komanda uzvarēja ar 25:21, 25:9, 25:20, tomēr pirmais un trešais sets, pēc trenera domām, izvērtās pārāk smagnējs. Iepriekš turnīrā grupas pastarīte Kosova tikai vienu reizi setā bija guvusi par vairāk nekā 18 punktu. "Nedomāju, ka bija kāda nenoskaņošanās. Iespējams, pašā apziņas apakšā kaut kas tāds arī bija, tomēr tas ir normāli. Cita lieta, ka mums jāsaprot, kā viens otram spēlētāji var vairāk palīdzēt," teica Kēls. Viņu iepriecinājis, ka, salīdzinājumā ar iepriekšējām spēlēm, bija mazāk kļūdu servē: "Cita lieta, ka pirmajā un trešajā setā mūsu serve nebija pietiekami bīstama un agresīva. Šī lieta vēl ir jāuzlabo. Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs augustā mūsu servei jābūt bīstamākai."

Jau ceturtdien komanda dosies uz nepilnus simts kilometrus attālo Skopji, kur svētdien paredzēta grupu turnīra pirmspēdējā spēle pret Maķedoniju. Šīs valsts komanda jau nodrošinājusi vietu pusfinālā, jo uzņems Eiropas Sudraba līgas finālčetrinieka rīkošanu, tomēr Latvijas komandai nepieciešama uzvara, lai nostiprinātos priekšā otrai konkurentei Austrijai. "Maķedonijai būs cits cēlājs, kas ļoti mainīs viņu sniegumu, salīdzinājumā ar spēli Daugavpilī (latvieši uzvarēja ar 25:17, 25:16, 25:19 – aut.). Jau drīz tikšu pie viņu šī vakara (trešdienas) spēles pret Austriju ieraksta, kad varēsim novērtēt, kā veidojas viņiem saiknes šādā sastāvā," Kēls domās jau gatavojas nākamajai cīņai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi