Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Latvijas bīčvolejbolistiem mainīgas sekmes olimpiskās kvalifikācijas turnīra trešajā kārtā

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs piektdien Ķīnā notiekošajā 2020.gada Tokijas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra trešajā kārtā piedzīvoja zaudējumu un izcīnīja uzvaru, kamēr dāmu duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka šī posma pirmajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Pļaviņš/Točs pirmajā trešās kārtas spēlē ar rezultātu 0-2 (17:21, 9:21) zaudēja nīderlandiešiem Aleksandram Brūveram un Robertam Mēvsenam.

Latvijas duets piektdien plkst.9 aizvadīs otro trešās kārtas spēli, kurā spēkosies ar Henriku Nikolaju Molu un Matiasu Berntsenu no Norvēģijas.

Tikmēr Graudiņa/Kravčenoka pirmajā trešās kārtas spēlē ar 0-2 (17:21, 19:21) piekāpās itālietēm Martai Menegatti un Viktroijai Orsi-Totai.

Plkst.11 pēc Latvijas laik dāmu duets spēlēs pret Šantalu Labureu un Sandru Itlingeru no Vācijas.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas dueti sacensību pirmajā kārtā tika pie vienas uzvaras un zaudējuma, bet otrā posma pirmajā cīņā Pļaviņš/Točs ar rezultātu 2-0 (21:19, 21:17) uzveica spāņus Pavlo Erreru Allepuzu un Adrianu Gaviru Koljado.

Vēlāk cīņā par uzvaru grupā Pļaviņš/Točs sīvā cīņā ar rezultātu 2-1 (21:13, 17:21, 22:20) pārspēja poļus Pjotru Kantoru un Bartošu Losiaku, nodrošinot sev vietu nākamajā kārtā.

Tikmēr dāmu duets Graudiņa/Kravčenoka savā pirmajā otrās kārtas spēlē ar rezultātu 1-2 (20:22, 21:18, 26:28) piekāpās ķīnietēm Fanai Vanai un Sini Sja. Savukārt otrajā mačā ar rezultātu 2-0 (21:18, 21:16) uzveiktas Sanne Kaizere un Madeleina Mepelinka no Nīderlandes.

Turnīra pirmajā fāzē 16 dueti sadalīti četrās apakšgrupas. Vispirms savā starpā tiekas grupas pirmā un ceturtā, kā arī otrā un trešā komanda, bet pēc tam spēkus samēro abu maču uzvarētāji, kā arī zaudētāji. Abās spēlēs uzvarējusī komanda un vienu panākumu izcīnījusi vienība sasniedz otro fāzi. Tajā 12 komandas tiek sadalītas četrās apakšgrupas pa trim, divām labākajām iekļūstot trešajā fāzē, kurā divu grupu turnīrā tiks noskaidrotas četras pusfinālistes. Finālu sasniegušās komandas nodrošinās savām valstīm ceļazīmes uz 2020.gada Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi