Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas čempionāta posmā pludmales volejbolā uzvar Bedrītis/Rinkevičs un māsas Grudzinskaites

DEPO Open 2023 Latvijas pludmales volejbola čempionāta pirmajā posmā Ventspilī uzvarēja Latvijas duets Ardis Daniels Bedrītis/Artūrs Rinkevičs un lietuvietes Rugile un Gerda Grudzinskaites, vēsta Latvijas Volejbola savienība (LVS).

Finālā ar ceturto numuru izsētais duets Bedrītis/Rinkevičs ar 2-0 (21:18, 21:16) pārspēja Edgaru Toču un Oliveru Bulgaču (3.).

Mača sākumā vairāku punktu pārsvaru iekrāja Bedrītis/Rinkevičs. Pretinieki samazināja deficītu līdz diviem punktiem, taču ar otro setbumbu Bedrītis panāca 21:18. Savukārt otrajā setā, kas risinājās līdzīgi pirmajam, galotnē precīzāk nospēlēja uzvarētāji, pēdējā izspēlē tikai nedaudz ārpus laukuma bumbu sitot Bulgačam.

Tikmēr spēlē par trešo vietu Aleksandrs Samoilovs ar Jāni Šmēdiņu (2.) ar 2-1 (21:16, 14:21, 15:11) pieveica turnīrā ar pirmo numuru izsētos Mārtiņu Pļaviņu un Mihailu Samoilovu, kuri pusfinālā divos setos piekāpās Točam un Bulgačam.

Sievietēm uzvarēja sacensībās ar ceturto numuru izsētais māsu Grudzinskaišu duets no Lietuvas, kuras finālā ar 2-0 (21:16, 21:15) pārliecinoši pārspēja mājinieces Martu Ozoliņu un Luīzi Annu Skrastiņu (3.).

Savukārt cīņā par trešo vietu sieviešu turnīrā Līva Ēbere un Deniela Konstantinova (1.) ar 2-1 (21:14, 21:23, 17:15) bija pārākas pār Varvaru Brailko un Aneti Namiķi (2.), kuras pusfinālā trijos setos piekāpās Ozoliņai ar Skrastiņu.

Pirmajam Latvijas čempionāta posmam bija pieteikušās 41 komandas vīriešu un 29 sieviešu konkurencē. Šosezon Latvijas čempionātā pludmales volejbolisti sacenšas trijos posmos un finālā. Jūlija beigās Liepāja Latvijas čempionāta ietvaros aizvadīs noslēdzošo Baltijas meistarsacīkšu posmu.

Nākamais Latvijas čempionāta posms no 28. līdz 30.jūnijam norisināsies Saulkrastos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi