Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Latvijas dueti turpina uzvaru sērijas pasaules U-19 čempionātā

Latvijas pludmales volejbolisti Kristians Fokerots/Gustavs Auziņš un Olivers Bulgačs/Dāvis Teteris piektdien Turcijā turpināja uzvaru sēriju pasaules U-19 čempionātā pludmales volejbolā.

Ar 15.numuru izliktie Fokerots/Auziņš B apakšgrupas trešajā mačā cīņā par uzvaru grupā un iekļūšanu izslēgšanas cīņu otrajā kārtā ar 2-1 (20:22, 21:15, 22:20) pieveica ar otro numuru izsētos francūžus Arturu Kanē un Teo Rotāru.

Jau ziņots, ka pirmajos dueļos latvieši ar 2-0 (21:5, 21:7) sagrāva puertorikāņus Franko Ignasio Rorku de la Torri un Danielu Timotiju Henvudu Rodrigesu, kuri izsēti ar 18.numuru, un ar 2-0 (21:18, 21:19) uzvarēja Beļģijas pāri Jelle de Herts/Kians Verkauterens (31.).

Bulgačs/Teteris, kuri pirms pamatturnīra pārvarēja trīs kvalifikācijas kārtas un pamatturnīrā izsēti ar pēdējo 32.numuru, A apakšgrupas cīņā ar 2-0 (21:14, 21:7) sagrāva Mozambikas duetu Denilsons Sitoe/Rafaels Munguambe Žuniors (17.) un grupā ieņēma pirmo vietu, nodrošinot dalību uzreiz "play-off" turnīra otrajā kārtā.

Jau ziņots, ka pirmajā spēlē Latvijas pludmales volejbolisti pieveica ar pirmo numuru izsētos turkus Sacitu Kurtu un Batuhanu Kuru - 2-0 (22:20, 21:12) -, bet otrajā spēlē ar 2-0 (21:15, 21:13) guva panākumu pār Kazahstānas pāri Klims Rjuhovs/Ivalio Todorovs (16.).

Jau ziņots, ka sieviešu sacensībās duets Deniela Konstantinova/Līva Ēbere izcīnīja vienu uzvaru trijos mačos un "play-off" cīņās iesaistīsies ar pirmo kārtu.

Pamatturnīrā komandas ir sadalītas pa četrām komandām astoņās grupās. Labākās trīs no katras grupas turpina sacensības pēc vienmīnusa jeb olimpiskās sistēmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi