Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Pļaviņš turpmāk spēlēs kopā ar Mihailu Samoilovu

Latvijas pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš turpmāk spēlēs kopā ar Mihailu Samoilovu, pirmdien sociālajā vietnē Instagram paziņoja Pļaviņš.

Septembrī Pļaviņš un viņa iepriekšējais pārinieks Edgars Točs nolēma, ka pēc Pasaules tūres fināla neturpinās kopējo sadarbību.

"Vēl pēdējo reizi esmu gatavs pāršķirt jaunu lapu aktīvajā sportā. Esmu gatavs visu sākt no nulles. Esmu gatavs mainīt gandrīz visu. Un tas viss tikai viena vienīga mērķa sasniegšanai. Šoreiz tiešām varu teikt, man būs jauns pārinieks. Jauns un perspektīvs, bet priekšā milzīgs darbs, neatlaidība un nepadošanās. Es ceru, ka Mihails ir tam gatavs. Šī ir tā reize, kad es ticu vairāk par visiem pārējiem kopā," raksta Pļaviņš.

Pļaviņš karjeras laikā ilgstoši spēlējis kopā arī ar Haraldu Regžu, Hermanu Egleskalnu, Aleksandru Soloveju, Jāni Šmēdiņu un Aleksandru Samoilovu. Kopā ar Šmēdiņu viņš 2012.gada Londonas olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas medaļu.

Tikmēr 23 gadus vecais Samoilovs savu karjeras lielāko panākumu guva 2018.gadā, kad kopā ar Kristapu Šmitu Jūrmalā uzvarēja Eiropas U-22 čempionātā. Šosezon viņš spēlēja kopā ar Rinaldu Aišpuru, bet pirms tam viņa pārinieki bijuši arī Solovejs un Matīss Gabdulļins.

Pļaviņs un Točs savu pirmo pilno sezonu kopā aizvadīja 2018.gadā un izcīnīja uzvaru savā pirmajā Pasaules tūres turnīrā, triumfējot četru zvaigžņu sacensībās Hāgā. Pļaviņš/Točs izcīnīja Latvijai ceļazīmi uz Tokijas olimpiskajām spēlēm un abi Japānā sasniedza teicamu rezultātu, turnīru noslēdzot ceturtajā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi