Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pļaviņš un Točs stājas pretējās laukuma pusēs

Pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs pirmo reizi pēc publiskā paziņojuma par dueta izjukšanu būs redzami, katrs spēlējot citā laukuma pusē. Tas notiks Rīgas pludmales volejbola nedēļas 2021 ietvaros notiekošajā paraugspēlē, kas notiks jau šosvētdien - 19. decembrī plkst.15.30 un būs vērojama arī tiešsaistē Sportacentrs.com.

“Līdz šim Rīgas pludmales volejbola nedēļā esmu piedalījies katru gadu, protams, arī šis nebūs izņēmums. Lai arī biju gatavs spēlēt volejbolu arī Doma laukumā, skaidrs, ka ērtāk un patīkamāk decembrī tas būs iekštelpu laukumos. Tas būs izaicinājums arī man pašam, jo šis būs pirmais turnīrs pēc mūsu dueta pārmaiņām, kurā ar Mārtiņu Pļaviņu atradīsimies dažādās laukuma pusēs. Spēlēšu kopā ar Austrijas pludmales volejbolistu Robinu Seidlu (Robin Seidl),” atklāj viens no Pludmales volejbola nedēļas vēstnešiem – Edgars Točs. Jāpiebilst, ka Pļaviņš spēlēs kopā ar savu jauno pārinieku Mihailu Samoilovu un maču tiešraidē varēs vērot kanālā Sportacentrs.com TV, kā arī internetā.
15.-19.decembrī – O-Sands pludmales volejbola laukumos Rimi Olimpiskajā sporta centrā notiks vērienīgi pludmales volejbola svētki – Rīgas pludmales volejbola nedēļa, kuras ietvaros norisināsies gan dažādi turnīri, gan attālinātas lekcijas ar pasaules līmeņa ekspertu piedalīšanos, gan arī jau minētā paraugspēle.

“Līdz šim Pludmales volejbola nedēļa notika vasarā, pašā galvaspilsētas centrā – Vecrīgā, Doma laukumā, tribīnēs pulcējot simtiem volejbola entuziastu, pilsētas iedzīvotāju un viesu. Šogad epidemioloģisko ierobežojumu dēļ šāds pasākums Doma laukumā nebija iespējams, taču pludmales volejbolisti nekad nepadodas, tāpēc pasākumu esam pārcēluši uz iekštelpām, papildinājuši ar noderīgām attālinātajām lekcijām, tostarp pasaulslavenā ASV volejbolista uzstāšanos, un nemainīgi saglabāsim vērienīguma un svētku sajūtu tajā. Kā jau ierasts, pludmales volejbola nedēļā aicināti piedalīties gan jaunieši, gan amatieri, būs vērojama arī profesionāļu paraugspēle, kurai ikviens sporta fans varēs sekot līdzi pasākuma tiešraidē Sportacentrs.com,” stāsta pasākuma idejas autors Arnis Tunte.

Projekta mērķis ir attīstīt pludmales volejbolu, sniedzot visiem interesentiem iespēju ne tikai piedalīties turnīros, pārbaudot savas spējas spēcīgā konkurencē, bet gan arī iespēju volejbola pedagogiem izglītoties un pastiprināt savas zināšanas, apmeklējot dažādu profesionāļu seminārus pasākuma laikā, kuros tiks gūtas noderīgas zināšanas par aktuālākajiem jautājumiem sporta veidā un sportā kopumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi