Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Samoilovs/Pristaucs nepārvar pirmo kārtu un izstājas no King of the Court finālturnīra

Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs duetā ar austrieti Moricu Pristaucu ceturtdien nepārvarēja pirmo kārtu King of the Court sacensību otrajā kārtā jeb grupu turnīrā un izstājās.

Pirmajā kārtā Samoilovs/Pristaucs guva vien divus punktus, kamēr pirmās kārtas uzvarētāji Bello brāļi no Lielbritānijas sakrāja deviņus punktus, un ieņēma pēdējo vietu, nekvalificējoties otrajai kārtai.

Tikmēr Mihails Samoilovs duetā ar slovēni Nejcu Zemļaku "pay-off" mačos bija labākie otrajā kārtā un izcīnīja vietu sacensību grupu turnīrā, kas notiks arī ceturtdien.

Savukārt Edgars Točs pāri ar norvēģi Matīasu Berntsenu neveiksmīgi aizvadīja "play-off" mačus un neiekļuva nākamajā sacensību kārtā.

Jau ziņots, ka Anastasija Kravčenoka duetā ar Fēbi Bellu bija labākās abās aizvadītajās kārtās un iekļuva pusfinālā, kas tiks aizvadīts piektdien.

"King of the Court" turnīra formāts ir pavisam atšķirīgs no ierastās izspēles kārtības pludmales volejbola turnīros. Sacensības sākas ar kvalifikāciju, seko grupu turnīrs, pusfināli ar desmit komandu līdzdalību un piecu komandu fināls.

Katrā no turnīra fāzēm dueti tiek sadalīti grupās pa pieci un trim ir vieta trešajā kārtā. Pāri spēlē 15 minūšu maču, kurā laukumu pamet punktu zaudējušie. Duets, kas ieguva punktu pēdējā izspēlē, turpina spēlēt laukumā līdz zaudē punktu. Spēles laukuma viena puse tiek dēvēta par "karaļa" pusi. Šajā pusē spēlējošais duets uzņem servi, tādējādi iegūstot nelielu priekšrocību. Pēc 15 minūtēm tiek apkopoti pāru gūtie punkti un vismazāk punktus nopelnījušie nesasniedz nākamo kārtu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi