Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Samoilovs/Šmēdiņš ar uzvaru sāk Pasaules kausa četru zvaigžņu turnīru Brazīlijā

Latvijas vadošais pludmales volejbola pāris Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ceturtdien Brazīlijas pilsētā Itapemā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa četru zvaigžņu turnīra pirmajā grupas spēlē.

Pirmajā grupu turnīra mačā Latvijas duets, kas sacensībās ir izlikts ar ceturto numuru, ar rezultātu 2-0 (21:13, 21:12) pārliecinoši apspēlēja urugvajiešus Maurisio Akostu un Marko Lukarelli, kuriem šajā turnīrā ir 29.numurs.

Otrā D grupas spēlē ar 13.numuru izliktais Čehijas duets Ondržeju Perusičs un Dāvids Švainers ar rezultātu 2-1 (20:22, 32:30, 15:11) uzveica Argentīnas sportistus Nikolasu Kapogroso un Julianu Azādu, kuriem dots 20.numurs.

Latvijas pludmales volejbolistiem tādējādi ceturtdien jau plkst.21 pēc Latvijas laika būs jāaizvada cīņa pret Čehijas sportistiem un šī dueļa uzvarētājs iekļūs izslēgšanas turnīra otrajā kārtā, kamēr zaudētājam būs jāspēkojas pirmajā kārtā.

Savukārt šajā turnīrā nepiedalās otrs latviešu duets Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kuri iepriekšējā ASV posmā apstājās ceturtdaļfinālā un sacensības noslēdza dalītā septītā vietā.

Šajā posmā pamatturnīrā piedalās 32 dueti, no kuriem astoņi labākie pāri izslēgšanas turnīru sāk no otrās kārtas.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka pagājušajā nedēļā Samoilovs un Šmēdiņš sacensībās ASV piedzīvoja zaudējumu cīņā par Pasaules kausa četru zvaigžņu turnīra bronzas medaļām, kurā Latvijas duets divos setos piekāpās spāņiem Pavlo Erreram un Adrianam Gaviram

Samoilovs/Šmēdiņš martā izcīnīja trešo vietu ASV pilsētā Fortloderdeilā notikušajā sezonas pirmajā Pasaules kausa piecu zvaigžņu posmā, kur Pļaviņš un Točs palika devītie. Aprīlī četru zvaigžņu turnīrā Ķīnā Samoilovs/Šmēdiņš apstājās astotdaļfinālā, kamēr Pļaviņš/ Točs nepārvarēja izslēgšanas turnīra pirmo kārtu.

Pasaules kausa kalendārā nozīmīgākajām sacensībām - pasaules čempionātam, "Major" posmiem un sezonas noslēguma finālturnīram - ir piecas zvaigznes. Kādreizējiem "Grand Slam" posmiem ir četras zvaigznes, kamēr zemāka līmeņa turnīriem - no vienas līdz trim zvaigznēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Merzļikinam un Blue Jackets sagrāve pret Jets

Graujošu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda, kas savā la...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi